Eten & drinken

Culinair genieten bij De Artiest eten & drinken

Naast Schouwburg Venray is De Artiest eten & drinken gevestigd, een culturele en culinaire ontmoetingsplek van Venray. Je kunt hier alle dagen van de week, vanaf 12.00 uur terecht voor een kopje koffie met gebak, lunch, een heerlijk diner of gezellige borrel.

Genieten op ons verwarmde terras of prachtige vide

Met een prachtig uitzicht op het Schouwburgplein kun je heerlijk vertoeven op ons verwarmde terras of prachtige nieuwe vide. De vide is een ideale locatie voor een borrel, receptie, feest of andere bijzondere gelegenheid.

Menukaart

Bekijk hier onze menukaart.

Complete theateravond

Schouwburg Venray streeft naar een optimale service, daarom is bij alle professionele voorstellingen een pauzedrankje inbegrepen. De drankjes staan tijdens de pauze klaar in de foyer. Bezoek je een voorstelling zonder pauze, dan ontvang je het drankje na afloop van de voorstelling. Bij familievoorstellingen is geen theaterdrankje inbegrepen maar staat er ranja klaar voor de kinderen.

Gezellig een hapje eten voordat je een voorstelling gaat bezoeken? Bij vrijwel alle voorstellingen is het mogelijk om een theatermenu bij te boeken. Dit is een driegangenmenu voor slechts €21,50 (exclusief drankjes). Je hebt hierbij keuze uit drie soepen, twee hoofdgerechten en een verassingsdessert of koffie/thee.

Openingstijden

Maandag van 12.00 uur tot 18.00 uur | Keuken geopend van 12.00 uur tot 17.00 uur.
Dinsdag t/m zondag vanaf 12.00 uur | Keuken geopend van 12.00 uur tot 20.00 uur.

Reserveren & contact

Reserveren bij De Artiest eten & drinken kan telefonisch via 0478 587 739,per mail via horeca@schouwburgvenray.nl of direct online.
De Artiest eten & drinken ligt midden in het hart van Venray aan het schitterende Schouwburgplein, naast de ingang van het theater.

Schouwburgplein 1a
5801 BV  Venray
Telefoon | 0478 587 739
E-mail | horeca@schouwburgvenray.nl