Events, feesten & zakelijke mogelijkheden

Events, feesten & zakelijke mogelijkheden

Jouw feest in De Artiest eten & drinken? Intiem diner op het toneel? Personeelsfeest in de foyer? Vergadering in de Artiestenfoyer? We nemen je graag mee door ons gebouw om de diverse mogelijkheden te bekijken die ons theater en horeca te bieden heeft.


Grotere gezelschappen

Ook voor grotere gezelschappen ben je bij Theatercafé de Artiest op het juiste adres. Voor groepen vanaf 10 personen kun je gebruik maken van een groepsmenu voor zowel lunch als diner. Voor meer informatie hierover, kun je contact opnemen met onze horecamanager.


Hapjesparade

Ben je al bekend met onze hapjesparade? Tussen het borrelen door geniet je van een proeverij van verschillende culinaire hapjes. Dit kan in combinatie met een borrel of als volledig diner dienen. Ideaal voor feesten, recepties of bedrijfsborrels. Voor meer informatie hierover, kun je contact opnemen met onze horecamanager.


Zakelijk

Theatercafé de Artiest is een prachtige centrale locatie in Venray voor alje events en feesten. Jouw unieke bijeenkomst vraagt om een inspirerende omgeving en een onvergetelijke indruk. Wij staan voor je klaar om in alle professionaliteit uw event of feest te organiseren. Of om je te laten genieten van een bijzondere (privé)voorstelling. Daarnaast kan het toneel van Schouwburg Venray voor een prachtig decor voor een congres of vergadering zorgen. Hoe uniek is het om je vergadering op het podium van Schouwburg Venray te laten plaatsvinden.

Samen maken we jouw event tot een groot succes!

Neem vrijblijvend contact op met onze eventmanager | 0478 517 555 | s.driessen@schouwburgvenray.nl