Events, feesten & zakelijke mogelijkheden

Events, feesten & zakelijke mogelijkheden

Uw feest in Theatercafé de Artiest? Intiem diner op het toneel? Personeelsfeest in de foyer? Vergadering in de Artiestenfoyer? We nemen u graag mee door ons gebouw om de diverse mogelijkheden te bekijken die ons theater en horeca te bieden heeft.


Grotere gezelschappen

Ook voor grotere gezelschappen bent u bij Theatercafé de Artiest op het juiste adres. Voor groepen vanaf 10 personen kunt u gebruik maken van een groepsmenu voor zowel lunch als diner. Voor meer informatie hierover, kunt u contact opnemen met onze horecamanager.


Hapjesparade

Bent u al bekend met onze hapjesparade? Tussen het borrelen door geniet u van een proeverij van verschillende culinaire hapjes. Dit kan in combinatie met een borrel of als volledig diner dienen. Ideaal voor feesten, recepties of bedrijfsborrels. Voor meer informatie hierover, kunt u contact opnemen met onze horecamanager.


Zakelijk

Theatercafé de Artiest is een prachtige centrale locatie in Venray voor al uw events en feesten. Uw unieke bijeenkomst vraagt om een inspirerende omgeving en een onvergetelijke indruk. Wij staan voor u klaar om in alle professionaliteit uw event of feest te organiseren. Of om u te laten genieten van een bijzondere (privé)voorstelling. Daarnaast kan het toneel van Schouwburg Venray voor een prachtig decor voor uw congres of vergadering zorgen. Hoe uniek is het om uw vergadering op het podium van Schouwburg Venray te laten plaatsvinden.

Samen maken we uw event tot een groot succes!

Neem vrijblijvend contact op met onze eventmanager | 0478 517 555 | events@schouwburgvenray.nl