Bezoekersinformatie


Kaartverkoop

Online

Wil je tickets reserveren, klik dan hier.
Je kunt eenvoudig in 5 stappen je tickets reserveren. Je betaalt via iDeal, de administratiekosten bedragen € 1,00 per ticket, met een maximum van € 5,00 per bestelling. Je ontvangt de geboekte e-tickets in de bijlage van de bevestigingsmail, deze kun je printen. Indien je ervoor kiest om de tickets opgestuurd te krijgen, zitten hier € 4,50 (na 1 september 2017, € 2,50) verzendkosten aan verbonden en is dit mogelijk tót 10 werkdagen voorafgaand aan de voorstelling.

Theaterkassa

Openingstijden:
Maandag t/m vrijdag | 09.00 - 17.00 uur (m.u.v. feestdagen en vakanties)
Zaterdag | 11.00 - 15.30 uur
Tevens opent de kassa één uur voor aanvang van elke voorstelling.

Betalen:
Je kunt op verschillende manieren betalen aan de theaterkassa. Contant, met je pinpas of via de PODIUM Cadeaukaart. Tevens kun je hier de tegoedbonnen en cadeaukaart van Schouwburg Venray inleveren. Aan de theaterkassa betaal je geen administratiekosten.

Telefonisch

Je kunt ons telefonisch bereiken op het nummer 0478 - 530 999 en op deze wijze je bestelling plaatsen welke je kunt betalen middels een iDeal link die wij je toesturen naar jee-mailadres. Je kunt ervoor kiezen of je de tickets digitaal wilt ontvangen (€ 1,- per ticket, max. € 5,- per bestelling), ophalen aan de theaterkassa (geen administratiekosten) of per post, mogelijk tót 10 werkdagen voorafgaand aan een voorstelling (€ 1,- per ticket met een max. van € 5,- per bestelling + € 4,50 (na 1 september 2017, € 2,50 verzendkosten).


Ruilen van tickets

Het ruilen van tickets kan tot één werkdag voor de voorstelling, de kosten bedragen € 2,50 per ticket.
Optie 1: Je ruilt tickets voor een andere voorstelling binnen het aanbod seizoen 2017-2018.
Optie 2: Je ontvangt een tegoedbon die maximaal 1 jaar geldig is vanaf datum uitgifte.


Uitverkocht

Ook als voorstellingen zijn uitverkocht, loont het zich om één uur voor aanvang van de voorstelling te melden bij de kassa. Het komt voor dat tickets niet worden afgehaald of worden teruggebracht.
Tevens kun je je op de wachtlijst laten plaatsen. Wanneer tickets teruggebracht worden, wordt je gebeld en kun je alsnog de voorstelling bezoeken.


Ticketverkoop aan derden

Voor een aantal voorstellingen is het mogelijk om tickets te kopen via erkende verkoopadressen zoals See Tickets en de Nationale Theaterkassa. Alleen tickets die gekocht zijn bij deze Schouwburg Venray weet waar je kooptverkooppunten worden aanvaard. We wijzen je erop dat het verboden is om tickets aan derden door te verkopen en/of tickets aan derden te verstrekken uit winst oogmerk. Koop dus geen tickets via niet erkende verkooppunten. Je betaalt vaak te hoge prijzen, kunt de tickets niet ruilen en krijgt geen geld retour bij annulering van een voorstelling. Zie www.weetwaarjekoopt.nl voor meer informatie.