Algemene informatie

Aanvangstijd voorstellingen

De aanvangstijden variëren per voorstelling. Bekijk tijdig je ticket voor het juiste tijdstip.


Openingstijden

Maandag tot en met vrijdag geopend van 09.00 tot 17.00 uur.
Zaterdag geopend van 11.00 tot 15.30 uur (m.u.v. feestdagen en vakanties)


Laatkomers

Kom je te laat, dan is het afhankelijk van de voorstelling óf en wanneer je de zaal kunt betreden. Om te voorkomen dat je late binnenkomst het gezelschap of overige bezoekers stoort, mag je alleen op onze aanwijzing de theaterzaal betreden. Je krijgt een plaats toegewezen om overlast te beperken. Mocht jouw late binnenkomst dusdanig storend zijn voor het gezelschap van de voorstelling, ter beoordeling van onze medewerkers, dan is toegang tot de zaal tot aan de pauze niet mogelijk. Bovengenoemde geeft helaas geen recht op restitutie.


Beeld- en geluidsopnames

De voorstellingen in Schouwburg Venray zijn auteursrechtelijk beschermd. Het is daarom niet toegestaan om geluids-, foto- of filmopnames te maken tijdens de voorstelling zonder de uitdrukkelijke toestemming van de directie en/of het theatergezelschap.


Bestuur
Dhr. H. Freriks (voorzitter)
Mevr. M.L. Muller-Boekelman
Dhr. Teun den Dekker


Bezoekersvoorwaarden

Schouwburg Venray hanteert de Algemene Bezoekersvoorwaarden van de Vereniging van Schouwburg en Concertgebouwdirecties (VSCD). Deze zijn gedeponeerd bij de Rechtbank te Amsterdam onder nummer 66/2012. De voorwaarden zijnhier terug te lezen.


Cultuurbonnen

Reserveer je tickets voor meer dan zes voorstellingen in de voorverkoop, dan ontvang je een cultuurbon. Deze cultuurbon biedt je vrijblijvend toegang tot een theatervoorstelling bij Schouwburg Venray.

In september ontvang je een lijst met alle beschikbare voorstellingen waaraan je de cultuurbon kunt besteden. Bij inlevering van de cultuurbon wordt € 2,50 in rekening gebracht voor je theaterdrankje. Reserveer tijdig want op = op!


Garderobe

Het gebruik van onze bewaakte garderobe is bij professionele voorstellingen bij de toegangsprijs inbegrepen. We vragen je vriendelijk je jas e.d. af te geven bij de garderobe. Het is op last van de brandweer niet toegestaan jassen of grote tassen mee te nemen in de zaal. De garderobe sluit een half uur na afloop van de voorstelling.


Mindervalide bezoekers & slechthorenden

Schouwburg Venray is toegankelijk voor mindervalide bezoekers. Er zijn twee invalidentoiletten, één op de begane grond en één op de eerste verdieping. In de theaterzaal zijn diverse rolstoelplaatsen beschikbaar. Slechthorenden kunnen zich melden bij onze theaterkassa. Daar kun je gehoorversterkende apparatuur lenen.

Wil je een van de rolstoelplaatsen reserveren?
Neem dan contact op met onze theaterkassa via 0478 530 999 of per e-mail info@schouwburgvenray.nl. Het aantal rolstoelplaatsen is beperkt, een tijdige reservering is gewenst.


Programmering

Heb je suggesties voor onze programmering? Neem dan contact op met onze programmeur Anne-Christine Liebrand via ac.liebrand@maaspoort.nl of Maarten van Erp via m.verp@maaspoort.nl of telefonisch via 077 320 7212.


ANBI

Schouwburg Venray is een instelling geregistreerd als een Algemene Nut Beogende Instelling (ANBI)

Naam | Stichting Cultureel Centrum Venray
Fiscaal nummer | NL002948679B01
Binden, Boeien, Beleven
Verslag van de uitgeoefende activiteiten
Financiële verantwoording

Het beloningsbeleid
Beloningsbeleid bestuur
Het bestuur ontvangt geen vergoeding of vakantiegeld.
Het bestuur van de stichting zijn allen vrijwilligers

Beloningsbeleid directie en personeel
Directie en personeel zijn in loondienst en worden uitbetaald volgens de richtlijnen van de CAO Nederlandse podia.