Educatie

Cultuurkaart / CKV

CJP pas
Vanaf september kunnen jongeren op vertoon van hun Cultuurkaart, tickets kopen voor € 12,50 (inclusief garderobe en theaterdrankje) voor vrijwel alle niet uitverkochte voorstellingen (Cultureel Lokale voorstellingen zijn uitgesloten). Je hoeft dus niet te wachten tot de dag van de voorstelling. De tickets zijn verkrijgbaar bij de theaterkassa van Schouwburg Venray.


Scholieren- en/of studentenkorting

Studenten en scholieren die in het bezit zijn van een geldige scholieren- of studentenpas kunnen last-minute voor slechts € 12,50 (inclusief garderobe en pauzedrankje) naar vrijwel alle niet uitverkochte voorstellingen (Cultureel Lokale voorstellingen zijn uitgesloten). Iedere houder van een geldige scholieren- of studentenpas kan één uur voor aanvang van de voorstelling één ticket kopen aan de theaterkassa van Schouwburg Venray. Het voortijdig reserveren van een last-minute ticket is niet mogelijk.


CultuurPad - Primair Onderwijs

Stichting Cultuurpad werkt in opdracht van het basisonderwijs in Limburg en wil kinderen in de leeftijd van 0 tot 16 jaar brede ontwikkelingskansen bieden. Wij geloven dat cultuureducatie en talentontwikkeling broodnodig zijn om kinderen een stevige basis voor de toekomst mee te geven; het durven verder kijken dan wat je ziet, het bewustmaken van eigen voorkeuren, het leren kritisch te denken, creatief te zijn, openheid, leergierigheid, doorzettingsvermogen, experimenteerdrang, respect, durf, nieuwsgierigheid, verwondering. Cultuur ‘empowered’ kinderen, maakt hen sterker. Daarom is Cultuurpad: Primair anders!
In samenwerking met / opdracht van CultuurPad, ontwikkelen wij een passend cultureel/educatief aanbod voor het Primair Onderwijs in de gemeente Venray en eventueel omliggende gemeentes.


Voor overige mogelijkheden kun je contact opnemen met onze eventmanager via events@schouwburgvenray.nl