Kaartverkoop

Online

Wil je tickets reserveren, klik dan hier.
Je kunt eenvoudig in 5 stappen tickets reserveren. Je betaalt via iDeal, de administratiekosten bedragen € 1,00 per ticket, met een maximum van € 5,00 per bestelling. Je ontvangt de geboekte e-tickets in de bijlage van uw bevestigingsmail, deze kun je printen. Indien je ervoor kiest om de tickets opgestuurd te krijgen, zitten hier € 4,50 (na 1 september 2017, € 2,50) verzendkosten aan verbonden en is dit mogelijk tót 10 werkdagen voorafgaand aan de voorstelling.

Theaterkassa

Openingstijden:
Maandag t/m vrijdag 09.00 - 17.00 uur.
Zaterdag 11.00 - 15.30 uur (m.u.v. feestdagen en vakanties)
Tevens opent de kassa één uur voor aanvang van elke voorstelling.

Betalen:
Je kunt op verschillende manieren betalen aan de theaterkassa. Contant, met de pinpas of via de PODIUM Cadeaukaart. Tevens kun je hier de tegoedbonnen van Schouwburg Venray inleveren. Aan de theaterkassa betaal je geen administratiekosten.

Telefonisch

Je kunt ons telefonisch bereiken op het nummer 0478 - 530 999 en op deze wijze je bestelling plaatsen welke je kunt betalen middels een iDeal link die wij toesturen via de e-mailadres. Je kunt ervoor kiezen of je de tickets digitaal wilt ontvangen (€ 1,- per ticket, max. € 5,- per bestelling), ophalen aan de theaterkassa (geen administratiekosten) of per post, mogelijk tót 10 werkdagen voorafgaand aan een voorstelling (€ 1,- per ticket met een max. van € 5,- per bestelling + € 4,50 (na 1 september 2016, € 2,50) verzendkosten.


Ruilen van tickets

Het ruilen van tickets kan tot één werkdag voor de voorstelling, de kosten bedragen € 2,50 per ticket.
Optie 1: Je ruilt tickets voor een andere voorstelling binnen het huidige seizoen.
Optie 2: Je ontvangt een tegoedbon die maximaal 1 jaar geldig is vanaf datum uitgifte.


Uitverkocht

Ook als voorstellingen zijn uitverkocht, loont het zich om één uur voor aanvang van de voorstelling te melden bij de kassa. Het komt voor dat tickets niet worden afgehaald of worden teruggebracht.
Tevens kun je je op de wachtlijst laten plaatsen. Wanneer tickets dus teruggebracht worden, word je gebeld en kun je alsnog de voorstelling bezoeken.
Schrijf je je online in op de wachtlijst, dan geeft dit geen garantie tot een ticket voor de voorstelling.
Mochten er tickets vrijkomen dan wordt de eerstvolgende op de wachtlijst benaderd voor tickets. Je krijgt tot die tijd geen bericht van ons.


Vroegboekkorting

Iedereen die voor 1 september 2017 tickets reserveert, ontvangt op alle* voorstellingen maar liefst € 2,- korting per tickets.
Je ontvangt deze korting omdat wij blij zijn dat je graag naar het theater komt! De vroegboekkorting wordt automatisch verrekend bij je reservering.

* voorwaarden
De vroegboekkorting geldt niet voor voorstellingen in de genres familievoorstellingen, verhurigen en niet voor de voorstellingen van Guido Weijers, Guido's Orchestra, Micheline van Hautem met Koninklijke Harmonie Euterpe, Rowwen Hèze, Herman van Veen en Frans Bauer.


Ticketverkoop aan derden

Voor een aantal voorstellingen is het mogelijk om tickets te kopen via erkende verkoopadressen zoals Eventim en de Nationale Theaterkassa. Alleen tickets die gekocht zijn bij deze verkooppunten worden aanvaard. We wijzen je erop dat het verboden is om tickets aan derden door te verkopen en/of tiSchouwburg Venray weet waar je kooptckets aan derden te verstrekken uit winstoogmerk. Koop dus geen tickets via niet erkende verkooppunten. Je betaalt vaak te hoge prijzen, kunt je tickets niet ruilen en krijgt geen geld retour bij annulering van een voorstelling.