Familie

De Kleine Cowboy | 4+

woensdag 25 april 2018 | 15:00 uur

De prijzen hieronder genoemd zijn inclusief garderobe en ranja voor de kids, exclusief administratiekosten en theaterdrankje.

LET OP: boek je tickets voor deze voorstelling, vergeet dan niet de code magisch17 in te vullen bij het afronden van de bestelling. Door deze code in te vullen maak je kans op fantastische prijzen.

1e rang € 12,50 Normaal tarief
1e rang € 7,50 Kinderen t/m 12 jr.

Een kleuterwestern voor kleine cowboys en grote bandieten.

Deze Western van Hollandse bodem gaat over klein zijn in een grote wereld. De Kleine Cowboy neemt je mee op een avontuur vol stoere cowboys en vrolijk zingende cactussen, compleet met zanderige soundtrack, live geluidseffecten en kampvurige liedjes.

Ooit, of eigenlijk heel kort geleden, woonde er een kleine cowboy in Nederland. Boy heet hij. Een doodnormale jongen op een doodnormale boerderij. Met koeien en emmers, trekkers en wilde katten, veel gras en minstens zeven sloten. En één bijzondere koe. De knuffelkoe: Cow. Maar ineens is Cow weg. Hij is niet in de schuur en niet op het land. Dan klinkt er in verte geloei. Cow rijdt weg op de trekker van de Knecht uit Amerika, een norse vent, gewapend met grote hoed en laarzen met ijzeren dingen eraan. Wordt Cow ontvoerd? Loopt hij weg? Zit hij vastgeplakt op de trekker? Er zit niks anders op: Boy trekt zijn stoutste laarzen aan en gaat erachteraan, naar Amerika.