Fien & Teun

Feest op de boerderij!
woensdag 18 oktober 2017 | 15:00 uur

De prijzen hieronder genoemd zijn inclusief garderobe en ranja voor de kids, exclusief administratiekosten en theaterdrankje.

1e rang € 15,00 Normaal tarief
2e rang € 10,00 Normaal tarief

Bekend van TV!

Fien & Teun zijn een vrolijk boertje en boerinnetje die al spelend het Hollandse landleven ontdekken. Samen met hun vriendjes zijn zij dagelijks te zien op RTL Telekids en nu ook in het theater met hun eigen, oer-Hollandse familievoorstelling: Feest op de boerderij! In deze muzikale theatervoorstelling beleven Fien & Teun avonturen op de boerderij, samen met hun vriendjes Sebastiaan het Varken, Rosa de Koe en Pim de Hond. Een interactieve voorstelling waarin Fien & Teun samen met de jongste theaterbezoekers en hun ouders van alles leren over dieren, de natuur en het Hollandse boerderijleven.
Sita Vermeulen, die inmiddels diverse musicals op haar naam heeft staan, zal de rol van vertelster vertolken in deze interactieve familievoorstelling.

Voorafgaand en na afloop van de voorstelling is de Boerderij Experience aanwezig in de foyer. Spelenderwijs ontdekken de kinderen hier alles over het leven op de boerderij. Na afloop van de voorstelling is er ook een fotomoment met Fien & Teun in de foyer.

Deze vrolijke voorstelling is een productie van Van Hoorne Entertainment.

Kaarten bestellen

Wachtlijst

Om u in te schrijven op de wachtlijst van deze voorstelling, vult u hier het aantal gewenste plaatsen in.

Wachtrij

Plaatskeuze

Voor deze voorstelling is het als extra service mogelijk om zelf uw plaatsen te kiezen. Op onze zaalplattegrond geeft u eenvoudig aan waar u wilt zitten. Kies uw plaats
Indien gewenst selecteert het systeem automatisch uw plaatsen. Hierbij krijgt u de best beschikbare plaatsen toegewezen. Beste plaatsen

Om gebruik te kunnen maken van eigen plaatskeuze heeft u een apparaat met Adobe Flash ondersteuning nodig.
Klik hier om de beste beschikbare plaatsen te reserveren.

Prijscodes

Kies het aantal plaatsen en de gewenste rang.