Musical, Jongeren

Into the Woods

Topcast met o.a. Brigitte Heitzer, Lone van Roosendaal, Guido Spek, René van Kooten
woensdag 29 maart 2017 | 20:00 uur

Inclusief garderobe en theaterdrankje, exclusief administratiekosten.

1e rang € 40,00 Normaal tarief
2e rang € 35,00 Normaal tarief
3e rang € 30,00 Normaal tarief

Hilarische, meeslepende en oorstrelende hitmusical!

Om hun felbegeerde kind te krijgen, worden een onnozele bakker en zijn kordate vrouw met een onmogelijke opdracht het bos in gestuurd. Daar blijken ze ongewild de spil te vormen in de sprookjes van Assepoester, Roodkapje, Rapunzel en Sjaak en de bonenstaak. Maar zijn heksen, wolven en reuzen eigenlijk de grootste bedreiging voor je geluk? En wat is de prijs voor het Lang En Gelukkig waar iedereen op hoopt?

Wereldberoemd en meermalen bekroond musicalcomponist Stephen Sondheim creëerde met de hilarische en grimmige sprookjesmusicalvoor-volwassenen Into the Woods, een moderne parabel over verlangen, verraad en verlossing tussen geliefden, ouders en kinderen.

Na de film met o.a. Johnny Depp en Meryl Streep, Broadway en West End is de meeslepende en oorstrelende hitmusical Into the Woods, met topcast en 15-koppig orkest, komend seizoen te zien in Schouwburg Venray!

Kaarten bestellen

Wachtlijst

Om u in te schrijven op de wachtlijst van deze voorstelling, vult u hier het aantal gewenste plaatsen in.

Wachtrij

Plaatskeuze

Voor deze voorstelling is het als extra service mogelijk om zelf uw plaatsen te kiezen. Op onze zaalplattegrond geeft u eenvoudig aan waar u wilt zitten. Kies uw plaats
Indien gewenst selecteert het systeem automatisch uw plaatsen. Hierbij krijgt u de best beschikbare plaatsen toegewezen. Beste plaatsen

Om gebruik te kunnen maken van eigen plaatskeuze heeft u een apparaat met Adobe Flash ondersteuning nodig.
Klik hier om de beste beschikbare plaatsen te reserveren.

Prijscodes

Kies het aantal plaatsen en de gewenste rang.

Extra opties

Theatermenu

Theatermenu

Maak uw avond compleet!
Gezellig samen een hapje eten voordat u een voorstelling gaat bezoeken? Dat kan met ons speciale theatermenu! Hierbij heeft u de keuze uit 3 soepen, een hoofdgerecht (vlees/vis) en een verrassingsdessert of koffie/thee.

Aanvang | 18.00 uur
Prijs | € 21,50 exclusief consumpties

wo 29 mrt 2017 - 18:00 uur