Kleintje Kaf | 4+

Olaf en de pretraket
woensdag 04 oktober 2017 | 15:00 uur

De prijzen hieronder genoemd zijn inclusief garderobe en ranja voor de kids, exclusief administratiekosten en theaterdrankje.

​De CD is verkrijgbaar voor slechts € 10,-, te bestellen via "extra opties" in het winkelmandje.

1e rang € 12,50 Normaal tarief

Olaf, we’ve got a problem!

In de vierde voorstelling van muziektheatergroep Kleintje Kaf zoekt Olaf het hoger op. Het nieuwsgierige gansje gaat de ruimte in! Aan boord van ruimteschip De Pretraket is het een gezellige boel en de muzikanten van Kleintje Kaf spelen als vanouds de sterren van de hemel. Maar... waarom verdwijnen alle meegebrachte knuffelbeesten? Onze astronauten gaan op onderzoek uit en raken verstrikt in een buitenaards avontuur met vliegende kop en schotels, blauwe, rode en zwarte gaten en maffe ruimtewezens. Olaf, we’ve got a problem!

AANRADER- Om de show van Olaf een extra groot feest te maken, kunt u bij uw tickets een CD bestellen. Zo heeft uw kind weken voorpret en kan hij/zij tijdens de show alle liedjes meezingen.

Kaarten bestellen

Wachtlijst

Om u in te schrijven op de wachtlijst van deze voorstelling, vult u hier het aantal gewenste plaatsen in.

Wachtrij

Plaatskeuze

Voor deze voorstelling is het als extra service mogelijk om zelf uw plaatsen te kiezen. Op onze zaalplattegrond geeft u eenvoudig aan waar u wilt zitten. Kies uw plaats
Indien gewenst selecteert het systeem automatisch uw plaatsen. Hierbij krijgt u de best beschikbare plaatsen toegewezen. Beste plaatsen

Om gebruik te kunnen maken van eigen plaatskeuze heeft u een apparaat met Adobe Flash ondersteuning nodig.
Klik hier om de beste beschikbare plaatsen te reserveren.

Prijscodes

Kies het aantal plaatsen en de gewenste rang.

Extra opties

Theatermenu

Theatermenu

Maak uw avond compleet!
Gezellig samen een hapje eten voordat u een voorstelling gaat bezoeken? Dat kan met ons speciale theatermenu! Hierbij heeft u de keuze uit 3 soepen, een hoofdgerecht (vlees/vis) en een verrassingsdessert of koffie/thee.

Aanvang | 18.00 uur
Prijs | € 21,50 exclusief consumpties

do 05 okt 2017 - 18:00 uur
CD Kleintje Kaf

CD Kleintje Kaf

wo 04 okt 2017 - 15:00 uur