Familie, Musical

Shock | 12+

Thrillermusical
donderdag 02 november 2017 | 19:00 uur

De prijzen hieronder genoemd zijn inclusief garderobe en theaterdrankje, exclusief administratiekosten.

1e rang € 21,00 Normaal tarief
2e rang € 16,00 Normaal tarief
3e rang € 11,00 Normaal tarief

Spannende thrillermusical.

Stel je voor: je beste vriendin verdwijnt na een schoolfeest. Alleen haar fiets, haar telefoon en haar bebloede jas worden gevonden. Je wordt verscheurd door verdriet, maar ook door angst. Wat is er die avond met haar gebeurd? Maanden later lukt het je pas om je leven weer op te pakken. Maar dan komt de moordenaar terug. En dit keer voor jou. Kun je nog vluchten? Of is het te laat?

Beleef Shock nu live in het theater als spannende thrillermusical! Naar de bestseller van Mel Wallis de Vries, de succesvolste Young Adultschrijver
van Nederland. Shock wordt gemaakt door het team van de thrillermusical Vals en BOY 7 Live on stage. Voor iedereen vanaf 12 jaar.

Voordat de voorstelling begint is er bij Shock een covermodelwedstrijd in het theater, waarbij je kans maakt om covermodel te worden voor Mel’s nieuwe boek!

Covermodelwedstrijd
Net als vorig jaar bij de thrillermusical Vals is er dit jaar ook een covermodelwedstrijd bij de voorstelling Shock naar het boek van Mel Wallis de Vries. Voorafgaand aan de voorstelling wordt er een covermodelwedstrijd georganiseerd, waarbij je kans maakt om het covermodel van het nieuwe boek van Mel Wallis de Vries te worden. Hierbij is een professionele visagist en fotograaf aanwezig!

Wil je meedoen?
Reserveer tickets voor de voorstelling en stuur een mail naar info@schouwburgvenray.nl met daarin je NAW-gegevens en telefoonnummer. Je krijgt t.z.t. meer informatie over de wedstrijd & voorstelling zelf.

Kaarten bestellen

Wachtlijst

Om u in te schrijven op de wachtlijst van deze voorstelling, vult u hier het aantal gewenste plaatsen in.

Wachtrij

Plaatskeuze

Voor deze voorstelling is het als extra service mogelijk om zelf uw plaatsen te kiezen. Op onze zaalplattegrond geeft u eenvoudig aan waar u wilt zitten. Kies uw plaats
Indien gewenst selecteert het systeem automatisch uw plaatsen. Hierbij krijgt u de best beschikbare plaatsen toegewezen. Beste plaatsen

Om gebruik te kunnen maken van eigen plaatskeuze heeft u een apparaat met Adobe Flash ondersteuning nodig.
Klik hier om de beste beschikbare plaatsen te reserveren.

Prijscodes

Kies het aantal plaatsen en de gewenste rang.

Extra opties

Theatermenu

Theatermenu

Maak uw avond compleet!
Gezellig samen een hapje eten voordat u een voorstelling gaat bezoeken? Dat kan met ons speciale theatermenu! Hierbij heeft u de keuze uit 3 soepen, een hoofdgerecht (vlees/vis) en een verrassingsdessert of koffie/thee.

Aanvang | 18.00 uur
Prijs | € 21,50 exclusief consumpties

do 02 nov 2017 - 17:00 uur