Vals - Venray
Familie, Jongeren

Vals | 12+

dinsdag 17 januari 2017 | 19:00 uur

Inclusief garderobe en fris voor de kinderen, exclusief theaterdrankje en administratiekosten

 

1e rang € 19,50 Normaal tarief
2e rang € 14,50 Normaal tarief
3e rang € 9,50 Normaal tarief

Inclusief covermodelwedstrijd!

Een groepje vriendinnen logeert in een afgelegen vakantiehuisje in de Ardennen. Door het slechte weer sneeuwen ze in. Er is geen elektriciteit, het mobiele netwerk is uitgevallen en het dichtstbijzijnde huis is een paar kilometer verderop. Ze doen er eerst een beetje lacherig over, maar dan verdwijnt een van de vriendinnen opeens na een ruzie. De overgebleven meiden zijn bezorgd, maar denken dat hun vriendin naar huis is gegaan. Als er daarna nog iemand verdwijnt en ze bloedsporen vinden in de sneeuw, maakt de bezorgdheid plaats voor angst.

Covermodel gezocht!
Altijd al covermodel willen zijn? Dit is je kans. In de foyer van ons theater, wordt een covermodelwedstrijd georganiseerd, waarbij je kans maakt op het covermodel te worden voor het nieuwe boek van Mel Wallis de Vries. Vanaf 18.00 uur is er een professionele visagist en fotograaf aanwezig én alle meiden die meedoen krijgen de professionele foto van zichzelf mee naar huis.

Meedoen?
Koop tickets voor de voorstelling en stuur een mailtje naar info@schouwburgvenray.nl met daarin je NAW-gegevens en telefoonnummer. Dan krijg je vanzelf meer informatie hiervoor toegestuurd.

Kaarten bestellen

Wachtlijst

Om u in te schrijven op de wachtlijst van deze voorstelling, vult u hier het aantal gewenste plaatsen in.

Wachtrij

Plaatskeuze

Voor deze voorstelling is het als extra service mogelijk om zelf uw plaatsen te kiezen. Op onze zaalplattegrond geeft u eenvoudig aan waar u wilt zitten. Kies uw plaats
Indien gewenst selecteert het systeem automatisch uw plaatsen. Hierbij krijgt u de best beschikbare plaatsen toegewezen. Beste plaatsen

Om gebruik te kunnen maken van eigen plaatskeuze heeft u een apparaat met Adobe Flash ondersteuning nodig.
Klik hier om de beste beschikbare plaatsen te reserveren.

Prijscodes

Kies het aantal plaatsen en de gewenste rang.

Extra opties

Theatermenu

Theatermenu

Maak uw avond compleet!
Gezellig samen een hapje eten voordat u een voorstelling gaat bezoeken? Dat kan met ons speciale theatermenu! Hierbij heeft u de keuze uit 3 soepen, een hoofdgerecht (vlees/vis) en een verrassingsdessert of koffie/thee.

Aanvang | 18.00 uur
Prijs | € 21,50 exclusief consumpties

di 17 jan 2017 - 17:00 uur