Zakelijk & Events

Schouwburg Venray is méér dan alleen theater. Naast onze Theater Sociëteit zijn er nog talloze mogelijkheden voor zowel bedrijven als particulieren. Wij hebben alle faciliteiten en kwaliteiten in huis om je bedrijfsfeest, seminar of presentatie tot in de puntjes te verzorgen. Schouwburg Venray is een prachtige centrale locatie in Venray voor al je events. Je unieke bijeenkomst vraagt om een inspirerende omgeving en een onvergetelijke indruk. Wij staan voor je klaar om in alle professionaliteit uw evenement te organiseren. Of om je te laten genieten van een bijzondere (privé)voorstelling. Daarnaast is Schouwburg Venray een prachtig decor voor een congres of vergadering. Hoe uniek is het om je vergadering op het podium van onze schouwburg te laten plaatsvinden.

Voor meer informatie kun je ten alle tijden contact opnemen met Sjoerd Driessen - 0478 - 517 555 | s.driessen@schouwburgvenray.nl.

ZIJ GINGEN U VOOR
Bij de vele gelegenheden waarbij ik heb mogen samenwerken met de mensen van Schouwburg Venray word ik telkens weer aangenaam verrast door hun grote mate van flexibiliteit en het vermogen om creatief mee te denken met de opdrachtgever. Of het nu gaat om de directie, de manager evenementen, de mensen van de techniek of de vriendelijke gastdames, je voelt je ‘thuis’ bij de schouwburg. Wat mij betreft een fijne en betrouwbare partner voor elk feest of evenement!
Mirjam Smit, gemeente Venray

Mogelijkheden
Theater Sociëteit
Ruimtes & Zalen