samenwerkingen Schouwburg Venray

Venray is een bloeiende gemeente en dat moet zo blijven. Het streven is dat mensen hier met plezier wonen, werken, leven en naar toe trekken. Om dit levend te houden zoekt Schouwburg Venray samenwerkingen in de regio. Sinds kort bestaan er verschillende horecasamenwerkingen, deze lichten we graag toe.

DIWODO-borrel

Een nieuwe serie is geboren: DIWODO-borrel in Proeflokaal Goesting. Reserveer je tickets voor cabaretvoorstellingen op dinsdag, woensdag of donderdag in de kleine zaal, dan kun je een exclusieve diwodo-borrel bijboeken voor slechts €7.

De diwodo-borrel bestaat uit een proeverij van twee speciaalbieren en een borrelplank in Proeflokaal Goesting.

De volgende voorstellingen behoren tot deze te gekke serie:


Theatermenu op locatie

Naar het theater gaan is voor de een gebruikelijker dan voor de ander, maar het is altijd een bijzondere avond uit. Om deze avond helemaal compleet te maken heeft Schouwburg Venray de samenwerking opgezocht met horecaondernemers in de buurt van Schouwburg Venray. Op deze manier is de keuze aan jou om een passend restaurant te kiezen voor jouw ultieme avondje uit.

Restaurants die een speciaal theatermenu aanbieden op hun eigen manier zijn De Artiest eten & drinken, wijn & bistrobar Samen, De Beejekurf, De Stad, Lion D'or, De Zwaan en BRL. Daarnaast biedt De Perdstal speciale menu's aan rondom familievoorstellingen.