samenwerkingen

PAK DAT PODIUM!

CULTUURINITIATIEVEN

In samenwerking met Cultura Venray willen we cultuurinitiatieven ontplooien. Initiatieven die zijn ontstaan uit deze samenwerking zijn onder andere het Cultuurcafé, de ouderenmiddag en samen met Omroep Venray en HALLO Venray het Theater Test Team.

Peggy van Cultura Venray: "Een schouwburg zonder drempel, zo beschrijf ik onze schouwburg. Dat is het ook écht, ónze schouwburg. Je hoeft nergens overheen te stappen en er zijn geen opstakels die ideeën of behoeftes in de weg staan.


ORGANISATIES IN DE REGIO

Venray is een bloeiende gemeente en dat moet zo blijven. Het streven is dat mensen hier met plezier wonen, werken, leven en naar toe trekken. Om dit levend te houden zoeken wij samenwerkingen in de regio. Een voorbeeld hiervan is de DIWODO-borrel met Proeflokaal Goesting, samenwerking met Logeerhuis Kapstok, Toverland, Dizzy Dance en Ballorig. 

Roosmarijn van Ballorig: "De samenwerking ervaren we als prettig. We hebben leuke acties opgezet om meer aandacht te trekken voor zowel ons bedrijf als voor Schouwburg Venray."


VERENIGINGEN VOORDELIGE ZAALHUUR

Grote, maar zeker ook kleine verenigingen verdienen het om hun eigen producties in onze schouwburg op te voeren. Daarom worden er culturele tarieven gehanteerd.

Heb jij ideeën over een samenwerking tussen jou(w organisatie) en Schouwburg Venray? Neem dan contact met ons op via info@schouwburgvenray.nl of 0478 530 999.


CO-PRODUCTIES

Schouwburg Venray ondersteunt creatieve talenten uit deze regio om de creativiteit te koesteren en ze te helpen om ideeën te realiseren. Samen met deze talenten produceren we zelf theatervoorstellingen die uniek zijn voor deze regio. Een voorbeeld hiervan is het succesvolle Zònnestraole van Geluk.