ticketverkoop

TICKETS RESERVEREN

Er bestaan verschillende mogelijkheden om je tickets te reserveren:

1. online

Je reserveert je tickets gemakkelijk en snel via onze website. Kies bij het programma de gewenste voorstelling, kies vervolgens het aantal tickets en de beste plaatsen en reken veilig af via iDeal of met Podium Cadeaukaart. Je ontvangt je e-tickets in de bijlage van je bevestigingsmail.

2. bestelformulier

Bestelformulieren zijn in te leveren vanaf 15 mei 2018 tot 1 september 2018. De formulieren worden op volgorde van binnenkomst afgehandeld en ingeboekt op het moment vanaf de desbetreffende verkoopstart (Vrienden, abonnementhouders of vrije verkoop). Om je tickets definitef te kunnen reserveren hebben we je handtekening nodig en wordt het factuurbedrag automatisch geïncasseerd. Als je theater- of tegoedbonnen hebt kun je deze bij het bestelformulier toevoegen. Je tickets worden per post naar je toegestuurd.

3. telefonisch

Om telefonisch tickets te reserveren neem je contact op via 0478 530 999 tijdens de openingstijden van de theaterkassa (zie hieronder). Betalen van de tickets kan via een automatisch incasso of binnen 12 uur via een iDeal-link die je per e-mail krijgt toegestuurd. Lukt het niet om binnen 12 uur te betalen via de iDeal-link? Geef dit dan van te voren aan anders vervalt de reservering. De tickets kan je per e-mail of per post ontvangen of je kan de tickets ophalen. 

4. theaterkassa

Onze theaterkassa is van maandag tot en met vrijdag geopend van 9.00 tot 17.00 uur en op zaterdag van 11.00 tot 15.30 uur. Tijdens deze tijden is het mogelijk om aan de theaterkassa je tickets te reserveren en te betalen. Betalen kan contant, met je pinpas, met de Schouwburg Venray Cadeaukaart en de Podium Cadeaukaart.


ADMINISTRATIE- & VERZENDKOSTEN

Bij vrijwel iederen reservering worden er administratiekosten berekend van €1 per ticket en maximaal €5 per reservering. Als je de tickets komt ophalen bij de theaterkassa, dan worden er geen administratiekosten berekend.

Als jij je fysieke tickets per post ontvangt of wilt ontvangen, dan wordt er €2,50 per reservering in rekening gebracht voor de verzendkosten. Postverzending is overigens alleen mogelijk tot tien dagen voor de voorstellingsdatum. Na deze tijd kun je de tickets per e-mail ontvangen of ophalen bij de theaterkassa.


BETALEN IN TERMIJNEN

Reserveer jij je tickets via het bestelformulier, telefonisch of aan de theaterkassa in de periode van 15 mei 2018 tot 1 september 2018? Dan is het mogelijk om je tickets in twee termijnen te betalen, mits het totaalbedrag hoger is dan €250.


KAARTVERKOOP DOOR DERDEN

Kom niet voor verrassingen te staan en reserveer je tickets altijd bij het theater of bij een ander erkend verkooppunt zoals Eventim of Nationale Theaterkassa. Bekijk www.weetwaarjekoopt.nl voor meer informatie hierover.


VROEGBOEKKORTING

Reserveer je tickets in de voorverkoop. Dan ontvang je €2 korting per ticket. De korting geldt op vrijwel alle voorstellingen en wordt automatisch verrekend bij je reservering.