over Schouwburg Venray

ANBI

Schouwburg Venray staat geregistreerd als een Algemene Nut Beogende Instelling (ANBI).

NAAM
Stichting Cultureel Centrum Venray
FISCAAL NUMMER
NL002948679B01


BELONGINGSBELEID

RAAD VAN TOEZICHT
De Raad van Toezicht ontvangt vacatiegeld voor maximaal vier vergaderingen per jaar.
DIRECTIE & PERSONEEL
De directie en het personeel zijn in loondienst en worden uitbetaald volgens de richtlijnen van de CAO Nederlandse Podia.


RAAD VAN TOEZICHT

Dhr. H. Freriks (voorzitter)
Mevr. M.L. Muller-Boekelman
Dhr. T. Den Dekker


DOCUMENTEN

Strategisch plan Schouwburg Venray: Boeien, Beleven & Binden
Jaarverslag Schouwburg Venray: 2016-2017
Basten en lasten Schouwburg Venray: 2016-2017


DOELSTELLINGEN

  • Realiseren van een aantrekkelijk (t)huis voor kunsten en cultuur dat voldoet aan alle moderne eisen en dat qua sfeer kan wedijveren met grotere theaters elders in het land.
  • Aanbieden van een smaak- en spraakmakend programma met een fors ‘regionale component’, met aantrekkingskracht voor de hele regio.
  • Vervullen van een spilfunctie in het sociaal-culturele leven van Venray: de schouwburg moet een ‘thuis’ worden voor verenigingen.
  • Ontwikkelen tot een aantrekkelijke plek voor verenigingen en bedrijven voor diverse gelegenheden.
  • Aanbieden van uitstekende horeca-faciliteiten en –arrangementen waarmee een bezoek aan Schouwburg Venray een compleet avondje uit is.

SAMENWERKING NOORD- & MIDDEN-LIMBURGSE THEATER

Verrassen. Ontroeren. Inspireren. Vervoeren. Tranen laten lachen. De tijd doen vergeten. Beleving is nooit ver weg. Je bent er even helemaal uit. En dat gunnen we iedereen.

Samen met vier andere Noord- en Midden-Limburgse theaters vormen we het samenwerkingsorgaan en presenteren ons onder de naam TheaterDichtbij. TheaterDichtbij is een initiatief van deze vijf gastvrije theaters: De Maaspoort Theater & Events in Venlo, Schouwburg Venray, TheaterHotel De Oranjerie in Roermond, DOK6 Theater in Panningen en Munttheater in Weert.

TheaterDichtbij uit zich in de eerste plaats als een online platform waar jij de voorstellingen van vijf verschillende theaters uit Noord- en Midden-Limburg overzichtelijk bij elkaar vindt. Binnenkort zie je hier in één oogopslag welke voorstellingen bij jou in de buurt spelen. En in welke theaters precies. Superhandig!