19-08-2019 Santiago goes for Fian

Stichting Fian organiseert op 8 september een bijzondere editie van haar jaarlijkse benefiet. Deze dag is tot stand gekomen door een samenwerking met Schouwburg Venray en een groep pensionado's die de pelgrimstocht naar Santiago de Compestella hebben volbracht.

Het programma start om 15.00 uur en bestaat uit een veiling door Maarten Sijberts, foodtruck met indonesische hapjes, muziek van Djon Leo en de verhalen van de zes personen die de tocht hebben afgelegd.


Lees meer
24-06-2019 samenwerking Bol Adviseurs

De kleine zaal van Schouwburg Venray wordt de ‘bolzaal’. De naam is gebaseerd op de naam van Bol Adviseurs. Dit is een adviesbedrijf, gesitueerd in Venray en Boxmeer, en daagt ondernemers uit om te groeien en brengt deze in topvorm. Zij waren voorheen lid van de Theater Sociëteit van het Venrayse theater en gaan nu de samenwerking aan met betrekking tot de kleine zaal.

Schouwburg Venray laat weten...


Lees meer
31-05-2019 Theater in de regio

Schouwburg Venray gaat internsiever samenwerken met TheaterHotel De Oranjerie in Roermond, DOK6 Theater in Panningen, Munttheater in Weert en De Maaspoort in Venlo. Daarom willen we je van harte uitnodigen om vooral eens kennis te maken met hun aanbod. Hieronder hebben we per theater vier unieke voorstellingen uitgelicht:

TheaterHotel De Oranjerie in Roermond

1. André Kuipers & Sander Koenen – Space Academy Live 8+ | za 29 feb 2020
2. Rob de Nijs – 60 jaar artiest | vr 27 mrt 2020


Lees meer
21-05-2019 Recordaantal tickets Schouwburg Venray

De vrije verkoop voor het nieuwe theaterseizoen is succesvol van start gegaan bij Schouwburg Venray. Het programma voor seizoen 19|20 werd vorige week maandag bekend gemaakt en afgelopen maandag startte de vrije verkoop. We zijn trots dat we de meeste tickets in deze periode hebben verkocht sinds jaren.

In de eerste week na de bekendmaking van het programma zijn er 56% meer tickets verkocht ten opzicht van vorig seizoen. Maar ook ten opzichte van de vijf seizoenen daarvoor heeft seizoen 19|20 het recordaantal verkochte tickets. Daarmee komt de slagzin van dit seizoen ‘meer dan ooit…’ goed tot zijn recht. ...


Lees meer
18-04-2019 Schouwburg Venray gaat samenwerking aan met Noord- en Midden-Limburgse theaters

Noord- en Midden-Limburg is een gebied om te ontspannen en om te ontdekken. Als bewoner deze veelzijdige regio heb je geluk. Schouwburg Venray zorgt er met vier andere Noord- en Midden-Limburgse theaters voor dat je op cultureel gebied niks hoeft te missen en niet ver hoeft te reizen voor grote theaternamen en -shows!

Wist jij bijvoorbeeld dat ‘Kinky Boots’, ‘Urbanus’, ‘Scapino Ballet’ en ‘Martijn Fischer zingt Hazes’ gewoon in jouw regio komen?

De samenwerking met TheaterHotel De Oranjerie in Roermond, DOK6 in Panningen, Munttheater in Weert en De Maaspoort in Venlo werpt dus nu al zijn vruchten af. Maar deze samenwerking wordt intensiever…


Lees meer
18-04-2019 Ouderenkoren gezocht voor Hendrik Groen in Venray

De theaterproductie 'Hendrik Groen, zolang er leven is' staat komend seizoen op vrijdag 3 april in Schouwburg Venray. Na het succes van de vorige voorstelling keren Beau Schneider, Mike Weerts en Cynthia Abma terug naar de theaters. De producent is op zoek naar ouderenkoren die meespelen en zingen in deze voorstelling. Het repertoire wordt op dit moment nog samengesteld door regisseur Gijs de Lange en schrijver Léon van der Sanden. Het is de bedoeling dat het koor de nummers zelf instudeert met hun eigen dirigent. Op de avond is er voorafgaande aan de voorstelling nog een laatste repetitie.


Lees meer
18-02-2019 Carnaval in Schouwburg Venray

Vastelaovend in Schouwburg Venray en De Artiest eten & drinken

zaterdag - zondag - maandag

FEZZTELAOVEND | foyer
met feestband FEZZ
vanaf 16.00 uur (alle leeftijden)

JEUGDBAL | kleine zaal
met feest DJ
van 20.00 tot 23.00 uur (alle leeftijden)

AFTERPARTY | kleine zaal
met DJ Eleven
vanaf 23.30 uur (18+)

GOEËD AETE | De Artiest
schuif aan voor €12,50


Lees meer
12-02-2019 Steve Fister in Schouwburg Venray

Steve Fister is een blues-/rockgitarist uit Los Angeles met een indrukwekkende carrière. Hij speelde o.a. bij Steppenwolf, King Cobra, Quiet Riot Pat Travers en Stu Hamm. Daarnaast ging hij op tour met Bon Jovi, Yngwie Malmsteen en Poison. Deze gitaarlegende komt op donderdag 21 maart naar Schouwburg Venray met zijn band.


Lees meer
08-02-2019 Waanzinnige Musical & Show Week

Het is een van de mooiste weken van het jaar: De Waanzinnige Musical & Show Week! In deze week reserveer je tweede rang tickets voor de beste musicals en show in Venray en Venlo voor maar €10 of €20.

Profiteer alleen deze week, 11 t/m 17 maart, van dit waanzinnige aanbod. Gebruik bij je reservering de actiecode MUSICALSHOWWEEK en de korting wordt automatisch verrekend. Veel plezier!

De musicalshowweekkorting is van toepassing op de volgende shows:


Lees meer
06-02-2019 Cadeautips voor Valentijnsdag

Valentijnsdag is populairder dan ooit! Bijna één op de drie Nederlanders verraste in 2018 zijn of haar, al dan niet geheime, geliefde. Op de dag van de liefde gaan we er op uit, maar we grijpen deze dag vooral aan om cadeautjes voor elkaar te kopen. Je kan daarbij denken aan bloemen of chocolade, maar een avondje naar zijn/haar favoriete cabaretier, musical of concert is een cadeau waar je echt indruk mee maakt.

Nederlanders besteden gemiddeld...


Lees meer

Nieuws | Schouwburg Venray

Schouwburg Venray is een gezellig theater en evenementenlocatie met ruim 90.000 bezoekers, van zowel professionele voorstellingen en voorstellingen uit de regio als evenementen. Schouwburg Venray is te vinden in hartje Venray en heeft twee zalen: de theaterzaal met ruim 620 zitplaatsen en de bolzaal met 200 zitplaatsen of ruim 500 staplaatsen. Een enthousiast team draagt zorg voor een heerlijk avondje uit waarmee het een thuisgevoel wilt creëren voor zowel jou als gast, als artiest, als bezoeker. Thuis, maar dan in een andere wereld.