06-02-2019

Cadeautips voor Valentijnsdag

Valentijnsdag is populairder dan ooit! Bijna één op de drie Nederlanders verraste in 2018 zijn of haar, al dan niet geheime, geliefde. Op de dag van de liefde gaan we er op uit, maar we grijpen deze dag vooral aan om cadeautjes voor elkaar te kopen. Je kan daarbij denken aan bloemen of chocolade, maar een avondje naar zijn/haar favoriete cabaretier, musical of concert is een cadeau waar je echt indruk mee maakt.

Nederlanders besteden gemiddeld €50 aan een verrassing voor hun Valentijn. Dit is een bedrag waar je het doosje chocolade mooi mee kan ‘upgraden’ met tickets voor een bijzondere herinnering samen in het theater. Op deze manier heeft je geliefde direct iets om van te genieten én iets geweldigs om naar uit te kijken.

Zie jij jouw geliefde graag lachen?
Schouwburg Venray heeft populaire cabaretiers in haar programma staan voor een zeer toegankelijke prijs. In maart staat bijvoorbeeld Marijn Koning in de Venrayse schouwburg met de 4-sterren show ‘Koning van de Dieren’. Daarnaast staan gerenommeerde namen als Veldhuis & Kemper, Sara Kroos en Arie & Silvester ook in maart op het podium van Schouwburg Venray. De populaire cabaretier Patrick Laureij komt in september naar Venray, hiervoor moet je snel actie ondernemen als je jouw geliefde hiermee wilt verrassen.

Gun jij jouw geliefde een ervaring vol verwondering?
Een ervaring waarbij je oren en ogen tekort komt, dat geef je als je kiest voor een verwonderende show. Tips in Schouwburg Venray zijn Guido’s Orchestra, Boom Like That, Van der Laan & Woe en YAMATO. De shows zijn allemaal indrukwekkend, maar variëren van klassiek, tribute, cabaret en Japanse drums.  

Wil je samen een onvergetelijke herinnering creëren?
Er is niets fijner dan herinneringen maken met mensen waarvan je houdt en terug te blikken op mooie momenten samen. Wat dacht je van de toneelbewerking van Turks Fruit die in april in Venray staat? Of van dansen op songs van Donna Summer met Carolina Dijkhuizen? Een andere goede optie is de oer-Hollandse musical ‘Op Hoop van Zegen’ met Mariska van Kolck en Bill van Dijk.

Ga jij liever voor een veilige keuze?
Durf jij geen keuze te maken voor je geliefde? Laat hem/haar dan zelf zijn/haar lievelings voorstelling laten uitzoeken. Schouwburg Venray verkoopt cadeaukaarten die ook bij De Artiest eten & drinken in te leveren zijn, deze zijn ook online verkrijgbaar. Fijne Valentijnsdag!

Naar overzicht