25-09-2018

Hoge tevredenheidsscore Schouwburg Venray

Het theaterseizoen is succesvol van start gegaan voor Schouwburg Venray. De eerste voorstelling van het seizoen had een bezettingsgraad 86%. De gasten waren lyrisch over zowel het optreden van Mirusia als over de totale beleving in het theater. De gastvrijheid van het theater werd met een rapportcijfer 8,8 beoordeeld en de waarschijnlijkheid van aanbeveling werd met een 9 beoordeeld.

Een bezoeker van Mirusia over Schouwburg Venray: “Opvallend was de grote betrokkenheid en persoonlijke aandacht van het personeel. Hierdoor voelt men zich thuis. (…) Grote waardering hiervoor!” Roos Creemers, hoofd marketing, pr en hospitality, geeft aan onwijs trots te zijn op deze resultaten en reacties na de start van het seizoen. “In alle keuzes die we maken staat een optimale gastbeleving centraal” aldus Creemers.

Eerder werd al bekend dat Schouwburg Venray in de top 10 staat van de ANWB-verkiezing ‘Meest Gastvrije Theater van Nederland’ in de categorie ‘kleine gemeente’. Op welke plaats we daadwerkelijk zijn beland wordt op 2 oktober bekend in Studio’s Aalsmeer tijdens de prijsuitreiking. 

Naar overzicht