28-11-2018

Kerst in Schouwburg Venray

De magische maand december is weer aangebroken. Een gezellige periode met familie en vrienden én de uitgelezen periode om 2018 op bijzondere wijze af te sluiten. Het is ook een periode waarin de cadeaustress toeslaat, maar daar wij geven je tips voor!

Kerstvakantietips
Een gezellig uitje in de kerstvakantie voor de hele familie, daarvoor kan je terecht bij Schouwburg Venray.

  • Jeans is een spetterend muzikaals feest en een lust voor het oog, voor jong en oud!
  • Kruistocht in Spijkerbroek (7+) komt als familiemusical naar Schouwburg Venray. Het verhaal over een jongen die een spannende reis door de Middeleeuwen maakt, gebaseerd op het boek van Thea Beckman.
  • Woezel & Pip (2+) gaan op reis met de tijdmachine in het theater in Venray. Een fantastische theaterervaring voor alle vriendjes van Woezel & Pip.

Kerstcadeau
Geef dit jaar niet zomaar een cadeau… Verras met een bijzondere herinnering! Een bijzondere herinnering creëer je in het theater. Bekijk in ons programma welke voorstelling het beste past bij jouw cadeau-ontvanger.

Denk je dat de voorstelling van het hilarische type van Jandino, Judeska in de tbs-kliniek, een goed cadeau is voor jouw zoon/dochter/neef/nicht?
Of zoek je iets voor de jongste van de familie, zoals De Kleine Zeemeermin (4+)?
Als je jouw partner wil verrassen is de show van Van der Laan & Woe of Veldhuis & Kemper wellicht een hele goede optie!
Zoek je iets om samen met je ouders naartoe te gaan? Dan kan Op Hoop van Zegen zomaar eens een magisch cadeau kunnen zijn.

Heb je keuzestress tussen al de mooie voorstellingen? Dan is de cadeaukaart dé oplossing! De Schouwburg Venray cadeaukaart is (online) te verkrijgen vanaf €10 en ook in te leveren bij De Artiest eten & drinken.

Bekijk hier de Kerstbrochure
Naar overzicht