18-04-2019

Ouderenkoren gezocht voor Hendrik Groen in Venray

De theaterproductie 'Hendrik Groen, zolang er leven is' staat komend seizoen op vrijdag 3 april in Schouwburg Venray. Na het succes van de vorige voorstelling keren Beau Schneider, Mike Weerts en Cynthia Abma terug naar de theaters. De producent is op zoek naar ouderenkoren die meespelen en zingen in deze voorstelling. Het repertoire wordt op dit moment nog samengesteld door regisseur Gijs de Lange en schrijver Léon van der Sanden. Het is de bedoeling dat het koor de nummers zelf instudeert met hun eigen dirigent. Op de avond is er voorafgaande aan de voorstelling nog een laatste repetitie.

Hendrik Groen en zijn vrienden van de Omanido-club (oftewel de Oud maar niet dood-club) beleven nieuw avonturen in de voostelling. Een levenslustig verhaal over ouder worden en alles wat daarbij komt kijken: van prille verliefdheid tot nietsontziende aftakeling. De cast bestaat nagenoeg uit jonge acteurs omdat er, zoals regisseur Gijs de Lange het zo treffend zegt, “in iedere bejaarde ook nog altijd een jong iemand verborgen zit”.

Wat zoekt BOS Theaterproducties:

  • Koor (mannen en vrouwen) met koorleden van boven de 65 jaar zonder podiumangst
  • Koor bestaat uit ongeveer 15 personen

Bij interesse, stuur een e-mail naar hendrikgroen@bostheaterproducties.nl. De selectie zal deze zomer plaats vinden. Meer informatie: www.hendrikgroentheater.nl

Naar overzicht