18-04-2019

Schouwburg Venray gaat samenwerking aan met Noord- en Midden-Limburgse theaters

Noord- en Midden-Limburg is een gebied om te ontspannen en om te ontdekken. Als bewoner deze veelzijdige regio heb je geluk. Schouwburg Venray zorgt er met vier andere Noord- en Midden-Limburgse theaters voor dat je op cultureel gebied niks hoeft te missen en niet ver hoeft te reizen voor grote theaternamen en -shows!

Wist jij bijvoorbeeld dat ‘Kinky Boots’, ‘Urbanus’, ‘Scapino Ballet’ en ‘Martijn Fischer zingt Hazes’ gewoon in jouw regio komen?

De samenwerking met TheaterHotel De Oranjerie in Roermond, DOK6 in Panningen, Munttheater in Weert en De Maaspoort in Venlo werpt dus nu al zijn vruchten af. Maar deze samenwerking wordt intensiever… Wij en de andere theaters gaan nog sterker samenwerken de komende jaren, onder andere op het gebied van programmering en marketing. Op deze manier kunnen we je nóg meer gemak en plezier bieden. Zo werken we hard aan een gezamenlijke website waar je in één oogopslag kan zien wat het aanbod is in deze rijke regio. Het streven is om deze aan het begin van seizoen 2020/2021 gereed te hebben.   

Directeur Paul Franssen: “Door groot en buiten de kaders de denken gaat er een wereld voor je open. Pas als je elkaar wat gunt groeit vertrouwen. Met deze grensoverschrijdende samenwerking groeit het theateraanbod voor Venray.”

Wat verandert er voor jou? Uiteraard zal je altijd welkom zijn in je ‘eigen’ theater. Nu en in de toekomst. We zullen in de loop van seizoen 2019/2020 echter op een andere manier met je gaan communiceren, waarbij ons nieuwe gemeenschappelijke theatermerk en onze gezamenlijke site centraal zullen staan. De komende periode houden we je uiteraard op de hoogte van belangrijke ontwikkelingen.

Naar overzicht