18-09-2018

Theateropleiding in Schouwburg Venray

In samenwerking met Schouwburg Venray hebben Rob van Lieshout en Henk Deters theateropleiding ´PodiumCollege´ gelanceerd. Het PodiumCollege is een theateropleiding waarin kennis wordt gemaakt met theater in de breedste zin van het woord. De leerlingen van het PodiumCollege hebben als einddoel het opvoeren van een theaterstuk.

PodiumCollege is in het leven geroepen omdat zo´n complete theateropleiding nog niet bestond in deze regio. Het doel van de theateropleiding is dan ook om de leerlingen wegwijs te maken in alle aspecten van het theater, zoals decor en grime, en om persoonlijke groei in het spel te laten ontstaan.

Rob van Lieshout en Henk Deters zijn de coaches van de theateropleiding. Rob is een ervaren spreker, dit uit zich onder andere in presenteren, voorzitten, een gesprek leiden en animeren. Daarnaast heeft Rob verschillende theaterproducties gemaakt samen met Oewieë. Henk staat ook al jaren op het podium, hij treedt op als onder andere acteur, regisseur en muzikant. De coaches zijn dus behoorlijk ervaren te noemen, maar er komen tijdens de theateropleiding ook inspirerende gastcoaches.

De theateropleiding is bedoeld voor iedereen tussen de 18 en 100 jaar oud en vindt plaats op elke maandagavond in Schouwburg Venray. PodiumCollege start op maandag 14 januari en is een theateropleiding van 15 weken. Meer informatie is HIER te vinden.

Naar overzicht