Coronamaatregelen

Vind hier de antwoorden op je vragen

Het kabinet heeft op dinsdag 12 januari aangekondigd dat de lockdown verlengd is tot 10 februari 2021. Schouwburg Venray moet daarom haar deuren gesloten houden tot en met 9 februari 2021, net als De Artiest eten & drinken. 

Wil je tickets kopen voor een voorstelling die plaatsvindt vanaf februari 2021? Om jouw én onze veiligheid te waarborgen vragen we je de nieuwe regels op te volgen. Zie hieronder welke regels er momenteel bekend zijn, deze zijn onder voorbehoud en kunnen nog aangepast worden. Alles voor een veilig én geweldig bezoek. Alvast bedankt voor je medewerking!

Maatregelen

Tickets bestellen

Kan ik zelf mijn plaatsen kiezen?
Het theaterseizoen 2020-2021 is opgedeeld; september t/m december 2020 en januari t/m juni 2021. Het is bij de meeste voorstellingen niet mogelijk om zelf plaatsen te kiezen. In deze periode worden de meeste voorstellingen in de Rabozaal en de Bolzaal ongeplaceerd verkocht. 

Wat is er gebeurd met mijn tickets voor een voorstelling die is verplaatst/geannuleerd wegens corona?
We hebben alle ticketskopers van de verplaatste/geannuleerde voorstellingen persoonlijk geïnformeerd over de afwikkeling. Neem contact met ons op als je graag meer informatie wilt. 

Kan ik Schouwburg Venray bezoeken met iemand uit een ander huishouden? 
Er zijn maximaal 2 personen naast elkaar toegestaand als je niet uit hetzelfde huishouden komt. Wij gaan er van uit dat bestellingen voor meerdere tickets worden gedaan voor personen uit hetzelfde huishouden. Kom je niet uit hetzelfde huishouden? Bestel je tickets dan in aparte bestellingen.

Vóór je bezoek

 • De garderobe is gesloten, neem je jas mee de zaal in.
 • Blijf thuis bij gezondheidsklachten van jezelf en/of leden van jouw huishouden. Je ontvangt kosteloos een tegoedbon zodat je een andere keer kan komen genieten in Schouwburg Venray.
 • We adviseren je om, net als onze medewerkers, een mondkapje mee te nemen om te dragen terwijl je door het pand beweegt. 

Je bezoek

 • Kom niet te vroeg, zo'n 10 a 20 minuten voor de voorstelling is voldoende.
 • Maak bij binnenkomst gebruik van de desinfectiezuilen.
 • Houd je aan de gemarkeerde looproutes en instructies van de medewerkers.
 • Houd 1,5 meter afstanden van anderen in het theater.
 • Als je eenmaal hebt plaatsgenomen in de zaal kun je je stoel tussentijds niet meer verlaten. 
 • Er is geen pauze in de voorstelling en er is géén theaterdrankje inbegrepen.
 • Blijf na afloop zitten en wacht op de instructies van de medewerkers.
 • Het is mogelijk een tafel in de foyer te reserveren d.m.v. het nagenieten-arrangement.

“Super tevreden over hoe Schouwburg Venray de moeite heeft gedaan om ondanks de coronamaatregelen er een mooie voorstelling van te maken. Zeer gastvrij ontvangen!”

Ticket annuleren

Wat zijn de gevolgen als ik zelf besluit niet naar een voorstelling te gaan?

Dan zijn onze gebruikelijke annuleringsregels van kracht. Dit houdt in dat je kan annuleren tot twee werkdagen voor de voorstelling, dit kost €2,50 per ticket en je ontvangt een tegoedbon voor het restbedrag. Bij (Gouden) Vrienden van Schouwburg Venray rekenen we geen annuleringskosten.

Bij gebruik van onze annuleringsverzekering betaal je vooraf €1,50 per ticket. Hierbij kan je annuleren tot aanvang van de voorstelling, worden er geen extra kosten in rekening gebracht en ontvang je de ticketgelden retour. 

Meer informatie?