Nieuws21 jun. 2021

Corona-update

Hier lees je het recentste nieuws rondom de corona-maatregelen in Schouwburg Venray

Het kabinet presenteerde vrijdag 18 juni de geüpdatete maatregelen rondom het coronavirus. Tijdens de persconferentie werd duidelijk dat stap 4 van het openingsplan een paar dagen eerder wordt doorgevoerd.

Dit betekent voor Schouwburg Venray dat we onze deuren geopend blijven en bij voorstellingen en verhuringen kunnen we de maximale capaciteit, rekening houdend met 1,5 meter afstand benutten. Daarnaast is het niet langer verplicht om een mondkapje te dragen bij bewegen door de ruimtes.  In ons theater maken wij geen gebruik van coronatoegangsbewijzen. Het is dus niet nodig om je te laten testen voor een theaterbezoek in Schouwburg Venray, het is daarmee wel nodig om de basisregels op te volgen. 

De theaterkassa is geopend op maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 17:00 uur. Je kan ons bereiken via info@schouwburgvenray.nl of 0478 530 999. 

Repeteren voor verenigingen
Het is vanaf nu ook weer mogelijk om met jouw vereniging gratis te repeteren in Schouwburg Venray. Dit kan tot eind augustus. Hierbij is het uiteraard van belang dat we de huidige maatregelen in acht nemen. Neem contact om met eventmanager Roos Creemers via r.creemers@schouwburgvenray.nl om een repetitie te reseveren. 

Informatie voor ticketkopers van geannuleerde voorstellingen
Je ontvangt een mail van ons als je voorstelling is geannuleerd op de oorspronkelijke datum. De geannuleerde voorstellingen hebben in het programma op onze website ook het label 'geannuleerd'. We doen ons uiterste best om de geannuleerde voorstellingen te verplaatsen naar een later moment. Zodra er een nieuwe datum bekend is laten we je dit weten en staat de voorstelling op de nieuwe datum in het programma. 

Mocht je in het bezit zijn van tickets voor een geannuleerde voorstelling, dan doen we een beroep op je geduld en vragen we je om de tickets te bewaren. Zodra er meer bekend is over een nieuwe datum of definitieve annulering, dan nemen wij contact met je op.

Bij een nieuwe datum krijg je nieuwe tickets toegestuurd. Past de datum niet of wil je niet meer gaan? Of is jouw voorstelling definitief geannuleerd? Dan hebben we soepele restitutiemogelijkheden. 

Had je een arrangement bijgeboekt? Dan zal het arrangement meeverplaatsen met de voorstelling als er een nieuwe datum is gevonden. Als de voorstelling definitief is geannuleerd, dan krijg je, als mogelijk, de keuze of je alsnog gebruik wilt maken van het arrangement of je geld terug. Je hoeft momenteel dus niks te doen. We nemen contact met je op zodra er meer bekend is.

Heb je nog vragen?