Nieuws24 feb. 2021

Corona-update

Het kabinet heeft op dinsdag 23 februari aangekondigd dat de lockdown wordt verlengd tot en met 15 maart 2021. Schouwburg Venray moet daarom haar deuren sluiten tot 16 maart 2021, net als De Artiest eten & drinken. De voorstellingen die in deze periode gepland stonden zijn dan ook geannuleerd. 

Het blijft mogelijk bij De Artiest eten & drinken om af te halen. Bekijk het afhaalmenu.

Informatie voor ticketkopers:

Je ontvangt een mail van ons als je voorstelling is geannuleerd op de oorspronkelijke datum. De geannuleerde voorstellingen hebben in het programma op onze website ook het label 'geannuleerd'. We doen ons uiterste best om de geannuleerde voorstellingen te verplaatsen naar een later moment. Zodra er een nieuwe datum bekend is laten we je dit weten en staat de voorstelling op de nieuwe datum in het programma. 

Mocht je in het bezit zijn van tickets voor een geannuleerde voorstelling, dan doen we een beroep op je geduld en vragen we je om de tickets te bewaren. Zodra er meer bekend is over een nieuwe datum of definitieve annulering, dan nemen wij contact met je op.

Bij een nieuwe datum krijg je nieuwe tickets toegestuurd. Past de datum niet of wil je niet meer gaan? Of is jouw voorstelling definitief geannuleerd? Dan hebben we soepele restitutiemogelijkheden. 

Had je een arrangement bijgeboekt? Dan zal het arrangement meeverplaatsen met de voorstelling als er een nieuwe datum is gevonden. Als de voorstelling definitief is geannuleerd, dan krijg je, als mogelijk, de keuze of je alsnog gebruik wilt maken van het arrangement of je geld terug.

Je hoeft momenteel dus niks te doen. We nemen contact met je op zodra er meer bekend is.

Heb je nog vragen?

Onze theaterkassa is van maandag t/m vrijdag bereikbaar tussen 10:00 en 12:00 uur.