Nieuws14 apr. 2021

Corona-update

Hier lees je het recentste nieuws rondom de corona-maatregelen in Schouwburg Venray

Het kabinet presenteerde, tijdens de persconfertentie op 13 april, de verlenging van de huidige coronamaatregelen aan. Het is voor ons momenteel duidelijk dat we sowieso gesloten blijven tot eind april. 

Daarbij werd een stappenplan gepresenteerd voor de stapsgewijze versoepelingen. Wij, Schouwburg Venray, onderzoeken momenteel de mogelijkheden en gevolgen voor het theater m.b.t. het stappenplan. De verwachting is dat we hier komende week een update over kunnen geven.

Informatie voor ticketkopers:

Je ontvangt een mail van ons als je voorstelling is geannuleerd op de oorspronkelijke datum. De geannuleerde voorstellingen hebben in het programma op onze website ook het label 'geannuleerd'. We doen ons uiterste best om de geannuleerde voorstellingen te verplaatsen naar een later moment. Zodra er een nieuwe datum bekend is laten we je dit weten en staat de voorstelling op de nieuwe datum in het programma. 

Mocht je in het bezit zijn van tickets voor een geannuleerde voorstelling, dan doen we een beroep op je geduld en vragen we je om de tickets te bewaren. Zodra er meer bekend is over een nieuwe datum of definitieve annulering, dan nemen wij contact met je op.

Bij een nieuwe datum krijg je nieuwe tickets toegestuurd. Past de datum niet of wil je niet meer gaan? Of is jouw voorstelling definitief geannuleerd? Dan hebben we soepele restitutiemogelijkheden. 

Had je een arrangement bijgeboekt? Dan zal het arrangement meeverplaatsen met de voorstelling als er een nieuwe datum is gevonden. Als de voorstelling definitief is geannuleerd, dan krijg je, als mogelijk, de keuze of je alsnog gebruik wilt maken van het arrangement of je geld terug.

Je hoeft momenteel dus niks te doen. We nemen contact met je op zodra er meer bekend is.

Heb je nog vragen?

Onze theaterkassa is van maandag t/m vrijdag bereikbaar tussen 10:00 en 12:00 uur.