Datum:
Vr 8 okt. 202120:15 - 22:00

RUMAG.

RUMAG Theaterevent

Show
Rabozaal
Tickets
Regulier
Rang 1
€ 25,50

De internetsensatie RUMAG. gaat Schouwburg Venray in!

De stem die al jouw diepste verlangens hardop uitspreekt en jouw gedachten altijd lijkt te kunnen lezen krijgt een eigen theatertour en komt ook naar Schouwburg Venray. RUMAG is met meer dan een miljoen volgers het grootste social media platform van Nederland en is het de hoogste tijd dat ze naar je toekomen.

Van de haat aan je ex naar de liefde voor fastfood tot de gedeelde haat voor die ene collega. Tijdens de theatertour komt alles terug zoals je dat van RUMAG gewend bent. De RUMAG theatertour zal als een belevenis aanvoelen en dat komt mede doordat René Watzema de tour zal dragen en hosten. 

Een gezonde mix van het randje opzoeken en er net overheen gaan. Een show waarin alle dagelijkse onderwerpen zoals: humor, seks, kleding en lifestyle aan bod komen. Wat er ook besproken wordt, we hebben overal een mening over en voor alles een oordeel klaar.

Met elkaar zoeken wij elke show naar de RUMAG’er van de avond in de zaal en dat alles door gebruik van de gangbare quotes. Daarbuiten zullen er elke show gasten zijn vanuit de showbizz op het gebied van muziek en humor.

Lees meer

LET OP: Bij het aanhouden van de huidige coronamaatregelen is het tonen van een coronatoegangsbewijs en geldig identiteitsbewijs noodzakelijk voor je theaterbezoek. Hierover ontvang je twee dagen voor je bezoek per e-mail uitsluitsel.

Trailer

Maak je bezoek compleet met:

Gerelateerde voorstellingen

Do 6 okt. 2022Ellen ten DammeBarock Vanaf € 25,00 ShowTickets
Za 8 okt. 2022Simone KleinsmaVerder Vanaf € 30,00 ShowTickets
Za 12 nov. 2022Opvliegers Girls on Fire!Try-out Vanaf € 22,50 ShowTickets
Wachtlijst
Di 7 feb. 2023Fred van LeerEn Route Vanaf € 32,50 ShowTickets
Di 7 mrt. 2023Het Grote Grand Prix CircusMet Rob Kamphues en Tom Coronel Vanaf € 22,50 ShowTickets

Benieuwd naar het complete programma?

Iedereen is welkom, altijd! Daar passen we het programma op aan. Tot snel in ons theater bij jouw favorieten.

Geweest