Datum:
Di 8 jun. 202120:15 - 22:35

OG3NE

Muziek
Rabozaal
Tickets
Regulier
Rang 1
€ 39,50

Magische stemmen van OG3NE met live band

In de periode dat OG3ne thuiszat in verband met het coronavirus gebeurde er iets unieks. Amy behoort tot de risicogroep en daarom zaten de drie meiden geschieden van elkaar in zelfgekozen thuisisolatie. Toch vonden ze een manier om samen te zingen, los van elkaar.

Het resultaat van hun 'Home Isolation video’s' ging viral op alle social platforms. Miljoenen mensen volgden de verrichtingen van OG3NE in coronatijd en wereldwijd werd het niveau van hun meerstemmige samenzang geroemd. Ook beroemde bandleden van Queen, Simon and Garfunkel en Earth Wind & Fire reageerden lovend.

Alle 'Home Isolation-video’s' behalen miljoenen streams en de drie EP’s met steeds vijf nummers behaalden ieder binnen enkele dagen de nummer 1 positie van de albumlijst. Daarnaast was OG3NE de eerste met een pay-per-view streamconcert. In totaal gaven zij drie succesvolle 'Home Isolation Concerts' vanuit een 'corona proof-studio'.

Na lange tijd dan eindelijk weer in het theater te bewonderen… de magische stemmen van Lisa, Amy en Shelley met hun eigen live band met de SWEET HARMONY TOUR. Geniet van live van het getalenteerde OGENE in Venray!

Lees meer

Trailer

Maak je bezoek compleet met:

Gerelateerde voorstellingen

laatste ticketsZa 24 okt. 20201 andere dataAngels RuleWings Vanaf € 17,50MuziekTickets
Wo 28 okt. 20201 andere dataJeroen van der BoomThe Pianoman Vanaf € 26,00MuziekTickets
Zo 8 nov. 2020Popronde Pre-partyAlison Jutta | FOSS | Evva Vanaf € 5,00MuziekTickets

Benieuwd naar het complete programma?

Iedereen is welkom, altijd! Daar passen we het programma op aan. Tot snel in ons theater bij jouw favorieten.

Tickets