Datum:
Za 7 nov. 202020:15 - 21:35Geannuleerd

Lachen op eigen risico

Dirk Kouwenberg, Berry Knapen & Sem van den Borne

Cabaret
Rabozaal
Tickets
Regulier
€ 19,50

Een hilarische avond vol tonprater en comedy

'Lachen op eigen risico' brengt drie hilarische heren naar Schouwburg Venray zodat jij een avond kei hard kan lachen. Berry Knapen en Dirk Kouwenberg, beiden tonpraatkampioenen, trakteren je op een van de beste buuts. De gehele avond rijgt comedian Sem van den Borne aan elkaar. Maak je klaar voor een Brabantse show pur sang met absurde typetjes, woordgrappen, rake oneliners en tranen over je wangen. 

Berry Knapen
'Koning Berry' won maar liefst 11 keer het Zuid-Nederlandse kampioenschap tonpraten, daarnaast is hij achtvoudig Brabants kampioen. Berry weet dus wel hoe hij een zaal moet betoveren met zijn tomeloze energie, absurdistische personages, beeldende verhalen en ijzersterke grappen.

Dirk Kouwenberg
De plek voor de Koning is vergeven, dus dan maakt Dirk dat zeker de kroonprins! Hij wist al op jonge leeftijd naam te maken in de tonpraterswereld en werd afgelopen jaar bekroond met het winnen van Brabants Kampioenschappen. Dirk geeft je deze avond scherpe humor, supersnelle woordgrappen en heerlijke interactie. Een buutact van wereldniveau.

Sem van den Borne
Deze Brabantse comedian is een gastheer waarbij je je thuis voelt en lekker achterover leunt. Naast zijn bekendheid als MC voor 'Toppers uit de ton', speelt Sem regelmatig in het theater. Hij tourde met Berry Knapen en Boy Jansen in 'Verrekes Lache!' en had vorig jaar succes met zijn soloshow ''t Vliegt voorbij'!

Lees meer

Gerelateerde voorstellingen

Laatste ticketsZa 21 nov. 2020Emiel van der LogtSerieus?! Vanaf € 19,50CabaretTickets
Vr 27 nov. 2020Tim FransenTim Fransen Vanaf € 19,50CabaretTickets
Za 28 nov. 2020Nina de la ParraGods Wegen Vanaf € 24,50CabaretTickets
Di 8 dec. 2020Karin BruersLove Is Wonderful Vanaf € 22,50CabaretTickets

Benieuwd naar het complete programma?

Iedereen is welkom, altijd! Daar passen we het programma op aan. Tot snel in ons theater bij jouw favorieten.

Geannuleerd