Datum:
Wo 30 jun. 202119:00 - 20:05

Jack Poels

II

Muziek
OTTOzaal
Tickets
Regulier
€ 22,50

Jack Poels' akoestische luisterliedjes

Het tweede solo-album van Jack Poels is uit! Ter ondersteuning hiervan komt Jack Poels naar Schouwburg Venray met het luisterconcert 'II'. Jack wordt live bijgestaan door Jan Hendriks van Doe maar en Bart Jan Baartmans. 

"We gaan samen wandelen door het dorp, door de verwondering, de schemering, de verandering." Geen polka of tex-mex, maar melancholie en weemoed; akoestische luisterliedjes van een man met een gitaar en een verhaal

Zijn debuut solo-album 'Blauwe Vear' presenteerde hij vorig jaar en met succes... Het album werd zeer positief onthaald door de pers. Zo noemde OOR het album "wonderschoon" en volgens het AD is het "een warme kruik in koude dagen".

Nu is het alweer tijd voor nieuwe muziek. De solosingle 'Straks' gaat over een wandeling door de invallende duisternis. Waarin de hoofdpersoon zich voorstelt dat er net zoveel sterrenstelsels zijn als dat er op aarde mensen rondlopen. "Iedereen heeft zijn eigen sterrenstelsel, waarin hij of zij zijn eigen hoofdrol speelt. Een troostende gedachte rondom de donkere dagen." 

 

Lees meer

Goed om te weten: de voorstelling is vrij toegankelijk als je geen klachten hebt. Je hoeft je dus niet van te voren te laten testen.

Jack Poels - Straks

Gerelateerde voorstellingen

Do 28 mrt. 20241 andere dataThe Passion VenrayMMSK St. Petrus’ Banden Vanaf € 25,00 Muziek,Uit de regioTickets
Za 30 mrt. 2024Ross CurryRed Box Sessions Vanaf € 15,00 Muziek,StaconcertTickets
Vr 5 apr. 2024Neil Diamond MemoriesA Legend in Concert Vanaf € 24,50 MuziekTickets
Do 11 apr. 2024Tim KnolGets the Blues Vanaf € 21,50 MuziekTickets

Benieuwd naar het complete programma?

Iedereen is welkom, altijd! Daar passen we het programma op aan. Tot snel in ons theater bij jouw favorieten.

Geweest