NIEUW
Datum:
Wo 30 jun. 202121:00 - 22:05

Jack Poels

II

Muziek
Rabozaal
Tickets
Regulier
€ 22,50

Jack Poels' akoestische luisterliedjes

Het tweede solo-album van Jack Poels is uit! Ter ondersteuning hiervan komt Jack Poels naar Schouwburg Venray met het luisterconcert 'II'. Jack wordt live bijgestaan door Jan Hendriks van Doe maar en Bart Jan Baartmans. 

"We gaan samen wandelen door het dorp, door de verwondering, de schemering, de verandering." Geen polka of tex-mex, maar melancholie en weemoed; akoestische luisterliedjes van een man met een gitaar en een verhaal

Zijn debuut solo-album 'Blauwe Vear' presenteerde hij vorig jaar en met succes... Het album werd zeer positief onthaald door de pers. Zo noemde OOR het album "wonderschoon" en volgens het AD is het "een warme kruik in koude dagen".

Nu is het alweer tijd voor nieuwe muziek. De solosingle 'Straks' gaat over een wandeling door de invallende duisternis. Waarin de hoofdpersoon zich voorstelt dat er net zoveel sterrenstelsels zijn als dat er op aarde mensen rondlopen. "Iedereen heeft zijn eigen sterrenstelsel, waarin hij of zij zijn eigen hoofdrol speelt. Een troostende gedachte rondom de donkere dagen." 

 

Lees meer
Goed om te weten: de voorstelling is vrij toegankelijk als je geen klachten hebt. Je hoeft je dus niet van te voren te laten testen.

Ook te zien op:

Wo 30 jun. 2021
19:00 - 20:05
Wachtlijst

Jack Poels - Straks

Maak je bezoek compleet met:

Gerelateerde voorstellingen

Vr 3 sep. 2021Tino MartinTino Martin live met band Vanaf € 52,50 MuziekTickets
Za 2 okt. 20211 andere dataAngels RuleAngels Rule Vanaf € 17,50 MuziekTickets

Benieuwd naar het complete programma?

Iedereen is welkom, altijd! Daar passen we het programma op aan. Tot snel in ons theater bij jouw favorieten.

Tickets