Datum:
Di 16 nov. 202120:15 - 22:35

The Mousetrap

Met Willeke van Ammelrooy, Frederik Brom, Bob Ott e.a.

Toneel
Rabozaal
Tickets
Regulier
Rang 1
€ 33,50

Na 20 jaar is Agatha Christie's legendarische moordmysterie terug in Nederland!

In het oude pension Monkswell Manor zit een aantal gasten opgesloten door de aanhoudende sneeuwval. Dan meldt zich een brigadier van de politie in verband met een moord die eerder die dag in de omgeving is gepleegd. Hij vermoed dat de dader zich in het pension schuilhoudt. Alle gasten lijken een motief te hebben en de spanning loopt verder op wanneer er plotseling een tweede slachtoffer valt. Door de sneeuwstorm kan niemand het pension verlaten, maar ook de moordenaar niet... 

Een meesterlijk moordmysterie waarbij het publiek bedrogen en geplaagd wordt door een plot met meer wendingen dan een draaitol!
 
Bewaar het geheim van The Mousetrap
The Mousetrap ging op 25 november 1952 in Londen in première en is de langstlopende toneelvoorstelling ter wereld. Het verhaal is nooit verfilmd, want de waarheid over wie de werkelijke moordenaar is, is het best bewaarde geheim in de toneelwereld. Er is maar één manier om erachter te komen… Tot snel in Schouwburg Venray!

Lees meer

LET OP: Bij het aanhouden van de huidige coronamaatregelen is het tonen van een coronatoegangsbewijs en geldig identiteitsbewijs noodzakelijk voor je theaterbezoek. Hierover ontvang je twee dagen voor je bezoek per e-mail uitsluitsel.

Teaser

Gerelateerde voorstellingen

Do 25 nov. 2021De Schuldigemet Daniël Boissevain Vanaf € 21,50 ToneelTickets
Wo 6 apr. 2022Solo StoriesIn het licht Vanaf € 21,50 ToneelTickets

Benieuwd naar het complete programma?

Iedereen is welkom, altijd! Daar passen we het programma op aan. Tot snel in ons theater bij jouw favorieten.

Tickets