Kerstvakantie
Datum:
Wo 5 jan. 202214:00 - 14:55

Peppa Pig LIVE

Schoolreisje naar het strand

2+
Familie
Rabozaal
Tickets
Regulier
Rang 1
€ 19,50

Ga je met Peppa Pig mee op deze supergezellig reis?

Spelletjes spelen, avonturen beleven én... in modderplassen springen! Het ondeugende, kleine varkentje Peppa Pig, bekend van Nickelodeon en Netflix, komt naar Schouwburg Venray voor een spiksplinternieuw vrolijk avontuur. Beleef met Peppa het leukste dagje uit in de spetterende, nieuwe familievoorstelling.

Vandaag is de grote dag! Peppa Pig gaat met de hele klas op schoolreisje naar het strand. Met rugtassen om, lunchtrommels in de hand en juffrouw Konijn achter het stuur gaan Peppa en haar vriendjes op weg. Hobbel de bobbel de bobbel. Al in de bus begint het spannende avontuur. Het wordt voor de hele klas een rit om nooit meer te vergeten! 

Compleet met nieuwe meezingliedjes, swingende meedoedansjes, kleurrijke decors, vrolijke varkentjeshumor én grote modderplassen is de familiemusical 'Peppa Pig Live! - Schoolreisje naar het Strand' hét meest feestelijke uitstapje van het jaar. Natuurlijk komt Peppa ook na afloop van de voorstelling naar de foyer voor een foto en dikke knuffel met jou!

Lees meer
LET OP: bij het bestellen van tickets kan je jouw stoelkeuze aangeven. Maar je stoelkeuze vervalt als de 1,5-metermaatregel nog van kracht is, onze gastvrouw wijst je dan plaats(en) toe.

Maak je bezoek compleet met:

Gerelateerde voorstellingen

Za 25 sep. 20212 andere dataJuf RoosJuf Roos gaat op avontuur 2+Vanaf € 17,00 FamilieTickets
Zo 3 okt. 2021De waanzinnige boomhut van 52 verdiepingenMeneer Monster 7+Vanaf € 16,50 FamilieTickets
Zo 10 okt. 20211 andere dataOver een kleine mol...Meneer Monster 2+Vanaf € 12,50 FamilieTickets

Benieuwd naar het complete programma?

Iedereen is welkom, altijd! Daar passen we het programma op aan. Tot snel in ons theater bij jouw favorieten.

Tickets