Datum:
Ma 27 dec. 202120:15 - 22:15Geannuleerd

de ROCKY HORROR SHOW

Met Sven Ratzke e.a.

Musical
Rabozaal
Tickets
Regulier
Rang 1
€ 38,00

De meest waanzinnige rock-musical waarbij alles weer een keer mag

De 'Rocky Horror Show' is een absolute must-see! Een wereldwijd fenomeen genomineerd voor vijf Tony Awards. In deze waanzinnige cultmusical raakt het pas verloofde stel Brad en Janet verzeild in de wereld van de bizarre dokter Frank-N-Furter, zijn gespierde blonde supercreatie Rocky, zijn dienaar Riff-Raff en diens zuster Magenta. De stormachtige avond ontaardt in een regelrechte libidotest waarbij de seksuele escapades van Frank-N-Furter, Brad, Janet en Rocky vele grenzen doen vervagen.

‘Don’t dream it, be it.’

De eerste musical uit de jaren zestig die toen al stond voor diversiteit en het aandurfde vrije seksualiteit uit te beelden. De show is een hysterische parodie op de klassieke science fiction- en B-horrorfilms en kent een lange traditie van interactie met het publiek, zoals met de wereldvermaarde cult-hit ‘The Time Warp’. Een show waarbij iedereen mee mag doen en alles weer een keer mag!

De hoofdrol is voor Sven Ratzke; een unieke artiest en personality, bejubeld om zijn eigen programma’s zoals ‘Homme Fatale’ en ‘Where are we now’ (met muziek van David Bowie). Producties die ook internationaal zeer succesvol waren. Naast Sven Ratzke ook met musical-vedette Ellen Pieters en de jonge talenten Esmée Dekker en Samir Hassan.

Lees meer

Fierce and fabulous fun.

Daily Express

Vibrant, fresh, energetic - absolutely fantastic.

Whatsonstage.com

Ben je een Rocky Horror Virgin? Een goede voorbereiding is het halve werk! Daarom hierbij enkele DO's en DON'Ts. 

Trailer

Gerelateerde voorstellingen

Do 16 mrt. 2023Checkpoint CharlieEen musical over de muur die hen verdeelt én verbindt Vanaf € 22,50 MusicalTickets

Benieuwd naar het complete programma?

Iedereen is welkom, altijd! Daar passen we het programma op aan. Tot snel in ons theater bij jouw favorieten.

Geweest