Datum:
Do 14 apr. 202220:15

William Rutten

Focus

Theatercollege
Rabozaal
Tickets
Regulier
Rang 1
€ 25,00

Fotografie tips en belevenissen van William Rutten

Een brutale tiener uit een klein dorpje die op eigen kracht zijn jongensdroom waarmaakt en topfotograaf wordt. Al op zijn twaalfde ontdekt William Rutten dat fotograferen zijn grote passie is. Wanneer hij een paar jaar later aan de slag gaat bij 'Hitkrant', slaagt hij erin om elke wereldster voor zijn lens te krijgen.

In dit bijzondere theatercollege vertelt William Rutten de meest hilarische (backstage) belevenissen en boeiende avonturen aan de hand van zijn allermooiste foto’s. Daarnaast zal William uiteraard praten over fotografie: hoe krijg je 'het perfecte plaatje' en wat komt daar allemaal bij kijken.

Fotograaf William Rutten (1970) focust zich al decennialang op de nationale en internationale entertainmentindustrie. Met zijn eerlijkheid, creativiteit en doorzettingsvermogen wist al hij vele grote sterren der aarde op de gevoelige plaat vast te leggen. Daarnaast is William regelmatig te zien op TV in onder andere 'RTL Boulevard' en 'Het Perfecte Plaatje'.

Lees meer

LET OP: bij het bestellen van tickets kan je jouw stoelkeuze aangeven. Maar je stoelkeuze vervalt als de 1,5-metermaatregel nog van kracht is, onze gastvrouw wijst je dan plaats(en) toe.

Gerelateerde voorstellingen

Wo 16 mrt. 2022The School Of LifeDit heb je niet op school geleerd Vanaf € 19,50 TheatercollegeTickets
Vr 25 mrt. 2022Bram BakkerDe balansfabriek Vanaf € 21,50 TheatercollegeTickets
Vr 29 apr. 2022Maarten van RossemTheaterlezing Vanaf € 26,50 TheatercollegeTickets
Di 17 mei 2022OmdenkenZoals verwacht loopt alles anders Vanaf € 27,50 TheatercollegeTickets

Benieuwd naar het complete programma?

Iedereen is welkom, altijd! Daar passen we het programma op aan. Tot snel in ons theater bij jouw favorieten.

Tickets