Datum:
Vr 23 jul. 202118:30 - 19:30

ADEM

Stichting Tanktheater

Muziektheater
Rabozaal
Tickets
Regulier
€ 33,00

Een theatervoorstelling voor zorgmedewerkers en mantelzorgers

Het is druk, hectisch. Corona. Patiënten komen binnen, meer en meer. Cliënten worden ziek. Je werkt je een slag in de rondte in beschermende kleding, met dat mondkapje. Je snakt naar adem, lucht, stilte, rust. Hoe houd je dit vol? Hoe moet dit verder? 

In theatershow ADEM gaat zangeres en theatermaker Suzan Seegers op zoek naar antwoorden. Suzan is bekend van onder andere Op zoek naar Evita, musicals als Les Misérables en Urinetown en haar eigen, veelgeprezen soloshows. ADEM wordt speciaal voor zorgmedewerkers en -vrijwilligers opgevoerd; om op adem en tot rust te komen. 

ADEM is een exclusieve theatervoorstelling voor zorgmedewerkers en mantelzorgers die het als geen ander verdienen om bij te tanken. Suzan neemt al zingend, vertellend en acterend de toeschouwers mee in de vijf stappen van het Tanken®. Ze wordt begeleid door een liveband, een danseres én indrukwekkende beelden. De voorstelling ontroert, maakt aan het lachen en zet aan het denken. Het is vooral een uur lang lekker op adem komen. Dus sit back and relax. Geniet. En laat je inspireren…

Stichting Tanktheater is producent en uitvoerder van exclusieve theatervoorstellingen voor zorgmedewerkers en mantelzorgers.

Lees meer

Gerelateerde voorstellingen

Wo 21 dec. 2022So Long CohenErnest Beuving Vanaf € 20,00 MuziektheaterTickets
Zo 26 mrt. 2023Yoga in ConcertColors of Coldplay Vanaf € 22,50 MuziektheaterTickets

Benieuwd naar het complete programma?

Iedereen is welkom, altijd! Daar passen we het programma op aan. Tot snel in ons theater bij jouw favorieten.

Geweest