Datum:
Za 1 okt. 202219:30 - 22:30

Wild Romance

staconcert Red Box Sessions

Muziek
Bolzaal
Tickets
Regulier
€ 15,00

Herman Broods band LIVE!

De naam Wild Romance doet nog steeds harten van vele muziekliefhebbers die sneller kloppen. De band van Herman Brood, die de rockgeschiedenis inging als een absolute live-sensatie met grote hits als 'Saturday Night' en 'Never Be Clever', blijft in het nieuws.

De live shows worden door zowel blije fans als echte muziekkenners met open armen ontvangen. De band is HOT, hun agenda stroomt vol met optredens in binnen en buitenland.

Sommigen zullen zelfs zeggen dat 'the Wild Romance van Herman Brood' nooit is weggeweest. Maar wie aan de Wild Romance denkt, die denkt in eerste instantie toch aan de gouden periode van eind jaren zeventig en begin jaren tachtig.

Herman Brood en his Wild Romance groeiden uit tot Rockstars zoals Nederland nog nooit had gekend, met albums als Shpritsz - Cha Cha en succesnummers als Saturday Night, Dope Sucks, Rock & Roll Junkie, Never Be Clever. Het was Sex, Drugs, Rock 'n' Roll en een hoop opwinding als Wild Romance op het podium stonden met Dany Lademacher...

Nu, anno 2021 heeft de Wild Romance the best there is aan boord: Dany én David frontman Edgar Koelemeijer, de toetsenist Otto Cooymans en de ritmesectie bestaat uit Gee Carlsberg (bas) en Jan 't Hoen (drums).

Lees meer

Gerelateerde voorstellingen

StaconcertZa 10 sep. 2022Tino MartinTino Martin live met band Vanaf € 52,50 MuziekTickets
Do 13 okt. 2022Charly Luske met live bandVanaf € 32,50 MuziekTickets
Vr 14 okt. 2022Dinerconcert Pam McBeth, Ad Welten en Wim v/d VliertSongs uit Nashville Vanaf € 59,50 MuziekTickets
Zo 23 okt. 2022Tijdreizigers IIIOnderweg naar Vrede Vanaf € 19,50 MuziekTickets

Benieuwd naar het complete programma?

Iedereen is welkom, altijd! Daar passen we het programma op aan. Tot snel in ons theater bij jouw favorieten.

Tickets