Datum:
Zo 3 okt. 202115:00

De waanzinnige boomhut van 52 verdiepingen

Meneer Monster

7+
Familie
Rabozaal
Tickets
Regulier
Rang 1
€ 16,50

Volkomen geschifte familievoorstelling naar de mega populaire bestseller

Ze zijn weer terug! Andy en Terry’s Boomhut is nu 52 verdiepingen hoog. Met zo mogelijk nog meer fantastische uitvindingen. Een wortelkanon met raketaandrijving, een Vermom-o-matic 5000, een Opleidingsinstituut voor Ninja-slakken, een vliegende gebakken-ei-auto en een hypermodern detectivebureau met hypermoderne detective-apparatuur.

En dat is maar goed ook want Andy en Terry moeten een groot raadsel oplossen - Meneer Grootneus is op mysterieuze wijze verdwenen!! Zo belanden de idioten in een waanzinnig avontuur met een hongerige rups, een vijandig groentekoninkrijk, een 100 jaar durende Ninja-slakken-reis en ontmoeten ze hun grootste vijanden: Groentes.

Na het grote succes van De Waanzinnige Boomhut van 13 Verdiepingen die zowel de ZAPP Theaterprijs als een Zilveren Krekel won, komt Meneer Monster terug met een nog stommer stuk.

EXTRA TIP: Bezoek op vr 8 okt. de workshop striptekenen van Ted Lenssen in BiblioNu Venray. In deze workshop leer je hoe je een waanzinnig stripverhaal kan maken. 

Lees meer

Een fantastisch toneelbeeld dat niet zou misstaan in een mega filmproductie.

Jury VSCD

In de voorstelling heerst totale anarchie. Na een uur in deze volkomen geschifte theaterboomhut stuitert jong en oud met een grote grijns op het gezicht de zaal uit.

Theaterkrant

LET OP: Bij het aanhouden van de huidige coronamaatregelen is het tonen van een coronatoegangsbewijs en geldig identiteitsbewijs noodzakelijk voor je theaterbezoek. Hierover ontvang je twee dagen voor je bezoek per e-mail uitsluitsel.

Gerelateerde voorstellingen

Wo 12 okt. 2022Kruimeltje de Familiemusical 6+Vanaf € 17,50 FamilieTickets
Vr 21 okt. 2022Checkpoint TheaterVetter dan Ooit 6+Vanaf € 27,25 FamilieTickets
Za 22 okt. 2022Superjuffie!De toren van geluid 5+Vanaf € 14,50 FamilieTickets
Wo 9 nov. 2022De Schippers van de KameleonMet De Muziek Mee 6+Vanaf € 16,00 FamilieTickets
Wo 16 nov. 20221 andere dataDe Mega Sint Show 2022Party Piet Pablo, Love Piet & Sinterklaas 2+Vanaf € 20,00 FamilieTickets

Benieuwd naar het complete programma?

Iedereen is welkom, altijd! Daar passen we het programma op aan. Tot snel in ons theater bij jouw favorieten.

Geweest