Datum:
Za 27 nov. 202120:15 - 22:45

MMSK St. Petrus' Banden Venray

A Tribute To Queen

Uit de regio
Rabozaal
Tickets
Regulier
Rang 1
€ 25,00

Talloze Queen-hits door MMSK St. Petrus' Banden met 'de zingende politieman'

De muziek van de wereldberoemde rockband Queen met leadzanger Freddie Mercury behoeft eigenlijk geen nadere toelichting. Queen heeft talloze hits die je van begin tot eind meezingt.

MMSK St. Petrus' Banden, onder leiding van dirigent Joop Derks, presenteert opnieuw een wervelende muzikale multimedia show die je niet wilt missen! Laat je verrassen en geniet, samen met speciale gasten als Thijs Roseboom, Helen Nillesen en het Venrays Rockkoor. MMSK St. Petrus' Banden wordt bijgestaan door de 20 mannen van het Venrays Rockkoor, dat onder leiding staat van muzikaal leider Ad Welten.  

Thijs Roseboom die beter bekend is als 'De Zingende Politieman' heeft een centrale rol in het concert. Thijs heeft deelgenomen aan diverse tv-shows zoals 'We Want More' en 'Idols'. In april 2020 ging hij viral met een video waarin hij in zijn dienstauto een nummer van Queen zong. 

Helen Nillesen kent geen podiumvrees. Het muzikale bloed begon al jong te stromen. Wij kennen haar in Venray vooral als zangeres van Fezz, maar zij heeft ook in andere samenstellingen al op tal van podia gestaan. 

Lees meer

LET OP: Bij het aanhouden van de huidige coronamaatregelen is het tonen van een coronatoegangsbewijs en geldig identiteitsbewijs noodzakelijk voor je theaterbezoek. Hierover ontvang je twee dagen voor je bezoek per e-mail uitsluitsel.

Gerelateerde voorstellingen

Za 23 okt. 2021Harmonie St. Catharina, Pater Moeskroen e.a.Jubileumconcert 100+1 jaar Harmonie St. Catharina Vanaf € 20,00 Uit de regioTickets
Zo 24 okt. 2021The Sky Is No LimitProjectorkest No Limit, Danshuis Venray en Dizzy Dance Vanaf € 5,00 Uit de regioTickets
Za 18 dec. 2021Venrays MannenkoorThank You For The Music Vanaf € 25,00 Uit de regioTickets
Di 28 dec. 2021Orkest QuintessenceDe Notenkraker Vanaf € 17,50 Uit de regioTickets

Benieuwd naar het complete programma?

Iedereen is welkom, altijd! Daar passen we het programma op aan. Tot snel in ons theater bij jouw favorieten.

Tickets