Datum:
Za 27 nov. 202120:15 - 22:45

MMSK St. Petrus' Banden Venray

A Tribute To Queen

Uit de regio
Rabozaal
Tickets
Regulier
Rang 1
€ 25,00

Talloze Queen-hits door MMSK St. Petrus' Banden met 'de zingende politieman'

De muziek van de wereldberoemde rockband Queen met leadzanger Freddie Mercury behoeft eigenlijk geen nadere toelichting. Queen heeft talloze hits die je van begin tot eind meezingt.

MMSK St. Petrus' Banden, onder leiding van dirigent Joop Derks, presenteert opnieuw een wervelende muzikale multimedia show die je niet wilt missen! Laat je verrassen en geniet, samen met speciale gasten als Thijs Roseboom, Helen Nillesen en het Venrays Rockkoor. MMSK St. Petrus' Banden wordt bijgestaan door de 20 mannen van het Venrays Rockkoor, dat onder leiding staat van muzikaal leider Ad Welten.  

Thijs Roseboom die beter bekend is als 'De Zingende Politieman' heeft een centrale rol in het concert. Thijs heeft deelgenomen aan diverse tv-shows zoals 'We Want More' en 'Idols'. In april 2020 ging hij viral met een video waarin hij in zijn dienstauto een nummer van Queen zong. 

Helen Nillesen kent geen podiumvrees. Het muzikale bloed begon al jong te stromen. Wij kennen haar in Venray vooral als zangeres van Fezz, maar zij heeft ook in andere samenstellingen al op tal van podia gestaan. 

Lees meer
LET OP: bij het bestellen van tickets kan je jouw stoelkeuze aangeven. Maar je stoelkeuze vervalt als de 1,5-metermaatregel nog van kracht is, onze gastvrouw wijst je dan plaats(en) toe.

Gerelateerde voorstellingen

Di 28 dec. 2021Orkest QuintessenceDe Notenkraker Vanaf € 17,50 Uit de regioTickets
Zo 5 jun. 2022Konzert Ernst MoschBlasorchester Böhmisch Bitte Vanaf € 20,00 Uit de regioTickets

Benieuwd naar het complete programma?

Iedereen is welkom, altijd! Daar passen we het programma op aan. Tot snel in ons theater bij jouw favorieten.

Tickets