Datum:
Za 23 okt. 202120:15

Harmonie St. Catharina, Pater Moeskroen e.a.

Jubileumconcert 100+1 jaar Harmonie St. Catharina

Uit de regio
Rabozaal
Tickets
Regulier
Rang 1
€ 20,00

Harmonie St. Catharina viert (alsnog) feest!

Fanfare St. Catharina werd op 1 augustus 1920 officieel opgericht en vernoemd naar de patroonheilige van het Leunse rectoraat Dat betekent dat 2020 het jaar was waarin St. Catharina (sinds 1983 een harmonie) 100 jaar bestond, en dat verdiende een feestje! Helaas stond 2020 in het teken van iets heel anders en hebben ze een dikke streep moeten zetten door hun jubileumjaar.

Goed nieuws: het jubileum van de vereniging wordt alsnog gevierd in de vorm van het eerder geplande Jubileumconcert, maar dan een jaar later. Het harmonieorkest en de drumband, aangevuld met gast- en oud-muzikanten, brengen een avondvullend programma samen met o.a. Pater Moeskroen!

Pater Moeskroen staat garant voor aanstekelijke folk, knallende feestnummers en meeslepende ballades. Live is de Nederlandse band een ware feestsensatie, met bekende krakers als 'Joost', 'Laat maar waaien', 'Dansen', 'Hela Hola' en de absolute klassieker 'Roodkapje'. 

Entertainer Henk Deters als presentator, zanger Ilja Croqué en zangeres Marly de Haart van Bigband Flavour maken de line-up compleet. De harmonie en drumband maken er, samen met Pater Moeskroen, Ilja, Marly en Henk, een feestavond van met tal van meezingers en klassiekers!

Lees meer

LET OP: Bij het aanhouden van de huidige coronamaatregelen is het tonen van een coronatoegangsbewijs en geldig identiteitsbewijs noodzakelijk voor je theaterbezoek. Hierover ontvang je twee dagen voor je bezoek per e-mail uitsluitsel.

Gerelateerde voorstellingen

Za 25 sep. 2021Liedjesfestival 2021Vanaf € 11,00 Uit de regioTickets
Wachtlijst
Za 27 nov. 2021MMSK St. Petrus' Banden VenrayA Tribute To Queen Vanaf € 25,00 Uit de regioTickets
Di 28 dec. 2021Orkest QuintessenceDe Notenkraker Vanaf € 17,50 Uit de regioTickets
Zo 5 jun. 2022Konzert Ernst MoschBlasorchester Böhmisch Bitte Vanaf € 20,00 Uit de regioTickets

Benieuwd naar het complete programma?

Iedereen is welkom, altijd! Daar passen we het programma op aan. Tot snel in ons theater bij jouw favorieten.

Tickets