educatie
Datum:
Wo 8 jun. 202210:30 - 11:30

philharmonie zuidnederland

Broer

Educatie
Rabozaal
Tickets
Regulier
Rang 1
€ 5,50

Spannend concert met groot symfonieorkest

BROER is een actieve kennismaking met een groot symfonieorkest. Bekende melodieen van de grote componist Verdi, een spannend verhaal en je mag, nee, moet ook nog eens met het orkest meedoen. Alles wat je normaal niet hoort te doen tijdens een klassiek concert mag nu juist wel! De wave doen, dansen en vooral veel zingen.

De muzikale voorstelling BROER is een voorstelling over de tweelingbroers Ketim en Raban die door hun hartenklop eeuwig met elkaar verbonden lijken, maar tegelijkertijd van elkaar verschillen als dag en nacht. Zeker als ze ruzie hebben. Ketim noemt Raban een sufferd, Raban vindt Ketim juist slim en geslepen.

De een wil vergeven, de ander weet van geen wijken. Worden ze uiteindelijk toch nog beste broers? Gaan ze hun gezamenlijke hartenklop weer voelen? Ontdek het verhaal achter deze broers 4ever tijdens het concert, als je denkt dat je het begrepen hebt blijkt het toch net even anders te zijn.

Lees meer

Kom met je klas/school naar deze educatievoorstelling! Mail educatie@schouwburgvenray.nl voor meer informatie en tickets.

Benieuwd naar het complete programma?

Iedereen is welkom, altijd! Daar passen we het programma op aan. Tot snel in ons theater bij jouw favorieten.

Geweest