educatie
Datum:
Di 23 nov. 202113:00 - 14:10

2021: een ruimtereis

Het Laagland

Educatie
Bolzaal
Tickets
Regulier
Rang 1
€ 6,00

Een muzikaal sciencefiction avontuur

Voor iedereen die nog weet of juist vergeten is hoeveel durf ervoor nodig is om in slaap te vallen, in het donker te stappen en niet te weten wat gaat komen. Met gewichtloze dromen en live gemaakte geluidseffecten en een ode aan verbeeldingskracht en moed.

Bedtijd. Tanden poetsen, verhaaltje lezen, een laatste kus. En dan … gaat het licht uit. Welke avonturen wachten op je in de dromen van vannacht? In 2021: Een Ruimtereis laten twee astronautjes in spé hun fantasie sneller reizen dan het licht. In deze verbluffende ‘houtje-touwtje kleuter-sciencefiction’ gaan twee fantasievolle geesten dapper het avontuur van de nacht aan.

De slaapkamer ontpopt zich tot een spectaculair lanceringsplatform. De ruimtereizigers maken zich klaar voor de start, voor de lancering, de lift off. De één vol hoop, de ander met knikkende knieën. Mag het licht aan blijven? Kan dat in de ruimte? Komen ze daar wel en hoe hoog kun je eigenlijk het heelal in? En wat als het fout gaat? Drie, twee, één … Daar gaan ze!

Lees meer

Kom met je klas/school naar deze educatievoorstelling! Mail educatie@schouwburgvenray.nl voor meer informatie en tickets.

Trailer

Gerelateerde voorstellingen

educatieMa 21 mrt. 2022KanonnenvoerHet Laagland Vanaf € 6,00 EducatieTickets
educatieWo 8 jun. 2022philharmonie zuidnederlandBroer Vanaf € 5,50 EducatieTickets

Benieuwd naar het complete programma?

Iedereen is welkom, altijd! Daar passen we het programma op aan. Tot snel in ons theater bij jouw favorieten.

Tickets