Datum:
Za 16 okt. 202120:15 - 22:15

Koninklijke Harmonie Euterpe

Concert voor Venray

Uit de regio
Rabozaal
Tickets
Regulier
€ 0,00

Een concert voor Venray, eindelijk weer!

Koninklijke Harmonie Euterpe gaat weer optreden! Voor het eerst sinds de uitbraak van de pandemie is het voltallige harmonieorkest onder leiding van Thom Roosen weer te zien en te beluisteren. 

Het concert is een uitwisseling met Muziekvereniging TOG Welten-Heerlen onder leiding van dirigent Txemi Etxebarria. Voor beide orkesten is dit een belangrijk moment om de draad weer op te pakken na een moeilijke periode. 

Uiteraard zijn niet alleen de inwoners van Venray, maar ook andere geïnteresseerden van harte welkom! Een gezellige muzikale zaterdagavond biedt een afwisselend programma voor jong en oud. De presentatie wordt verzorgd door Wim De Schryver.

Koninklijke Harmonie Euterpe biedt dit concert gratis aan. 

Lees meer

LET OP: Bij het aanhouden van de huidige coronamaatregelen is het tonen van een coronatoegangsbewijs en geldig identiteitsbewijs noodzakelijk voor je theaterbezoek.

Gerelateerde voorstellingen

Za 23 okt. 2021Harmonie St. Catharina, Pater Moeskroen e.a.Jubileumconcert 100+1 jaar Harmonie St. Catharina Vanaf € 20,00 Uit de regioTickets
Zo 24 okt. 2021The Sky Is No LimitProjectorkest No Limit, Danshuis Venray en Dizzy Dance Vanaf € 5,00 Uit de regioTickets
Za 27 nov. 2021MMSK St. Petrus' Banden VenrayA Tribute To Queen Vanaf € 25,00 Uit de regioTickets
Za 18 dec. 2021Venrays MannenkoorThank You For The Music Vanaf € 25,00 Uit de regioTickets
Di 28 dec. 2021Orkest QuintessenceDe Notenkraker Vanaf € 17,50 Uit de regioTickets

Benieuwd naar het complete programma?

Iedereen is welkom, altijd! Daar passen we het programma op aan. Tot snel in ons theater bij jouw favorieten.

Geweest