Datum:
Zo 24 okt. 202115:30 - 17:30

The Sky Is No Limit

Projectorkest No Limit, Danshuis Venray en Dizzy Dance

Uit de regio
Rabozaal
Tickets
Regulier
Rang 1
€ 5,00

Het allereerste vrijheidsfestival in Venray: The Sky Is No Limit!

Het is zover: het allereerste vrijheidsfestival in Venray. Een bijeenkomst waarin we de vrijheid vieren in een omgeving waar al je zintuigen worden geprikkeld. We nemen je mee op een reis waar je gaat ontdekken wat vrijheid voor jou betekent. Een avontuur dat je laat vliegen, borrelen, dansen, zingen en vooral een belevenis die je gaat inspireren.   

Het lokale projectorkest, bestaande uit opleidingsorkest ‘No Limit’ (Castenray-Leunen-Oirlo-Oostrum-Venray) en de opleidingsorkesten van Merselo, Ysselsteyn en Wanssum, gaan je verrassen met muziekstukken uit het verleden en heden. In samenspel met een heus combo, koor Mix en solisten wordt dit een muzikaal spektakel.

De dansers van Danshuis Venray en Dizzy Dance zorgen voor prikkelende bewegingen die tot je verbeelding spreken. Ze nemen je mee terug naar de frustraties uit de tijd dat we niet samen konden dansen en vieren en dat we het nu weer wel mogen. Iedereen wordt aan het denken gezet over wat vrijheid voor hen betekent, hier en nu maar ook op andere plekken en in andere tijden. Een middag waar jongeren hun passie ten tonele brengen, waar muziek en dans ons brein in beweging brengt.

Het is een unieke kans voor kinderen en jeugd om te zien om het spelen van een instrument of het leren van dans iets voor hun kan zijn!

Lees meer

Gerelateerde voorstellingen

Za 23 okt. 2021Harmonie St. Catharina, Pater Moeskroen e.a.Jubileumconcert 100+1 jaar Harmonie St. Catharina Vanaf € 20,00 Uit de regioTickets
Za 27 nov. 2021MMSK St. Petrus' Banden VenrayA Tribute To Queen Vanaf € 25,00 Uit de regioTickets
Za 18 dec. 2021Venrays MannenkoorThank You For The Music Vanaf € 25,00 Uit de regioTickets
Di 28 dec. 2021Orkest QuintessenceDe Notenkraker Vanaf € 17,50 Uit de regioTickets

Benieuwd naar het complete programma?

Iedereen is welkom, altijd! Daar passen we het programma op aan. Tot snel in ons theater bij jouw favorieten.

Tickets