Datum:
Za 14 mei 202220:15 - 22:30

Venrays Mannenkoor

Thank You For The Music

Uit de regio
Rabozaal
Tickets
Regulier
Rang 1
€ 25,00

Venrays Mannenkoor is terug!

Na bijna twee jaar van relatieve stilte is het Venrays Mannenkoor weer terug op het podium. En hoe! Op zaterdag 14 mei zal het VMK na de gedwongen rustperiode vanwege de coronapandemie samen met het Westlands Mannenkoor optreden in de Venrayse schouwburg. Het concert zal in opzet lijken op de traditionele Eindejaarsconcerten die twee jaar niet door konden gaan en heeft als titel “Thank You For The Music”.

Deze titel is niet toevallig gekozen. Dit concert staat in het teken van het tot tweemaal toe uitgestelde afscheid van dirigent Anton Kropivšek. Hij leidt het koor sinds 2003. Onder zijn leiding is het koor in 2014 Nederlands kampioen mannenkoren geworden en dient het als voorbeeld voor veel andere koren.

Ook het Westlands Mannenkoor is er een van naam en faam. Het koor is op 19 oktober 1956 opgericht en kreeg al snel landelijke bekendheid, o.a. door het optreden in de bekende televisieserie "De Glazen Stad", die door de NCRV werd uitgezonden.

In 2018 gaven beide koren al een gezamenlijk concert in Poeldijk, wat in de regionale Zuid-Hollandse pers lovend werd omschreven als “Het machtige geluid van de Westlandse mannen en de verfijnde close harmony van de Limburgers zorgden voor prachtige uitvoeringen van vocale muziek uit de Renaissance en de romantiek tot moderne klassieke en populaire liederen” (Westlanders.nu).

Tijdens het concert op 14 mei zullen beide koren afzonderlijk delen van hun klassieke en moderne repertoire brengen en zullen ze het publiek verrassen met enkele gezamenlijke nummers.

Gezien het speciale karakter van dit concert zijn verdere verrassingen niet uitgesloten!

Meer informatie over het Venrays Mannenkoor kunt u vinden op www.venraysmannenkoor.nl

Lees meer

Gerelateerde voorstellingen

Ma 30 mei 2022Gelukspsycholoog Josje SmeetsRabobank Vanaf € 10,00 Theatercollege,Uit de regioTickets
Vr 3 jun. 2022Gala 2022Raayland College Vanaf € 15,00 Uit de regioTickets
Zo 5 jun. 2022Konzert Ernst MoschBlasorchester Böhmisch Bitte Vanaf € 20,00 Uit de regioTickets
Exclusief voor genodigdenWo 15 jun. 2022Josje Smeets & Bas van MulkenGeluk zonder bullsh*t | Try-out Vanaf € 20,00 Theatercollege,Uit de regioTickets
Za 18 jun. 20221 andere dataBuutacademieBuutte de lijntjes Vanaf € 22,00 Uit de regioTickets

Benieuwd naar het complete programma?

Iedereen is welkom, altijd! Daar passen we het programma op aan. Tot snel in ons theater bij jouw favorieten.

Geweest