Datum:
Di 18 okt. 202220:15

Michael Pilarczyk

Rust in je hoofd

Theatercollege
Rabozaal
Tickets
Regulier
Rang 1
€ 31,50

Een inspirerend theaterprogramma over bewustzijn en zelfinzicht

In Rust in je hoofd vertelt Michael Pilarczyk over levenskunst. Deze avond is een moment voor jezelf. De kunst van een gelukkig leven begint met het begrijpen van je denkwijze. In ons drukke bestaan nemen we nog maar weinig tijd voor onszelf. We hebben meestal te weinig tijd en te veel onrust. Vooral onrustige gedachten. We zijn druk in ons hoofd.

Hoe kan het zijn dat we leven in een van de meest welvarende gebieden ter wereld en niet happy zijn? Waar komen die honderdduizenden burn-outs vandaan? Waarom zijn we te druk met van alles en hebben we geen tijd om te genieten van het leven? Ho stop! Druk even de pauzeknop in bij jezelf. Michael Pilarczyk vertelt wat je kunt doen om je geluksgevoel te verhogen, je onrustige gedachten te laten verdwijnen en hoe je weer rust krijgt in je hoofd én dat allemaal in het Venrayse theater.

Michael Pilarczyk: “Elke dag een meditatiemoment zorgt voor meer bewustzijn, zelfinzicht, rust en stilte in jezelf. Meditatie heeft mijn leven compleet veranderd! En dat geef ik graag door aan iedereen die daar gebruik van wil maken.”

Lees meer

Gerelateerde voorstellingen

Wo 19 okt. 2022Josje Smeets & Bas van MulkenGeluk zonder bullsh*t | Première Vanaf € 19,50 TheatercollegeTickets
Do 23 mrt. 2023Evi HanssenSinds ik niet meer drink Vanaf € 21,50 TheatercollegeTickets

Benieuwd naar het complete programma?

Iedereen is welkom, altijd! Daar passen we het programma op aan. Tot snel in ons theater bij jouw favorieten.

Tickets