Datum:
Zo 23 okt. 202214:00

Tijdreizigers III

Onderweg naar Vrede

Muziek
Bolzaal
Tickets
Regulier
Rang 1
€ 19,50

Een combinatie van prachtige pareltjes en onvergetelijke stukken uit lichte muziek en kleinkunst

De Tijdreizigers Nard Reijnders (Alt en sopraan sax, (bas)klarinet, accordeon, zang.) en Edwin Schimscheimer (piano, gitaar, zang) hebben voor het nieuwe theaterseizoen de sopraan Maaike Widdershoven uitgenodigd om met hen samen op reis te gaan. Dit keer een reis met een mooie missie. Het drietal wil door middel van muziek de vrede vieren. Muziek verbindt en verbroedert.

Door de eeuwen heen zijn er geweldige stukken geschreven die met vrede (en helaas dus ook met oorlog) te maken hebben. Nard, Edwin en Maaike zullen die op hun eigen wijze met het publiek delen. Het bijzondere aan de Tijdreizigers is dat ze, naast het bespelen van meerdere instrumenten, tevens alle drie zowel hun wortels in de lichte als wel in de klassieke muziek hebben. Die combinatie zorgt voor een zeer gevarieerd en aantrekkelijk programma dat bestaat onder andere uit prachtige klassieke pareltjes, onvergetelijke stukken uit het rijke repertoire van de lichte muziek en kleinkunst. Tevens verwerkt het drietal een aantal beroemde speeches en poëzie uit de wereldgeschiedenis.

De huidige wereldsituatie is voor Maaike, Edwin en Nard een reden om juist nu voor het thema vrede te kiezen. Een kleine greep uit het repertoire: Giacomo Puccini, Claude Debussy, Leonard Bernstein, Nelson Mandela, Toon Hermans als ook een Oekraïns lied en nog veel meer inspirerende muziek en teksten die gaan over hoop, liefde en dromen van Vrede in onzekere tijden.

Deze 3 topmuzikanten staan garant voor een bijzonder indrukwekkende voorstelling waarin zij hun jarenlange ervaring én hun enorme diversiteit zullen laten horen en zien. Na de succesvolle Tijdreizigers II met hoboïst Bart Schneemann is dit de derde.

Edwin Schimscheimer, Maaike Widdershoven en Nard Reijnders nemen u graag mee ‘Onderweg naar Vrede’. Ga mee op reis met de Tijdreizigers!

Lees meer

Gerelateerde voorstellingen

StaconcertZa 10 sep. 2022Tino MartinTino Martin live met band Vanaf € 52,50 MuziekTickets
Za 1 okt. 2022Wild Romancestaconcert Red Box Sessions Vanaf € 15,00 MuziekTickets
Do 13 okt. 2022Charly Luske met live bandVanaf € 32,50 MuziekTickets
Vr 14 okt. 2022Dinerconcert Pam McBeth, Ad Welten en Wim v/d VliertSongs uit Nashville Vanaf € 59,50 MuziekTickets

Benieuwd naar het complete programma?

Iedereen is welkom, altijd! Daar passen we het programma op aan. Tot snel in ons theater bij jouw favorieten.

Tickets