Prikkel met cultuureducatie
Datum:
Di 28 mrt. 202313:00 - 14:10

Pippi Powerrr

Schoolvoorstelling

8+
Educatie
OTTOzaal
Tickets

Een eigenzinnige en inspirerende voorstelling vol actuele zeggingskracht voor basisscholen!

Op een heerlijk chaotische theatervloer in Schouwburg Venray, maakt de niet in één hokje te vangen Pippi plaats voor een bonte club actrices: van expressief tot verlegen, van dwars tot meegaand. Samen op ontdekkingstocht naar ieders eigen powerrrrr. Ook met moedige eigenzinnigerds als Blue Ivy, Billie Eilish, Simone Biles, Stromae en Greta Thunberg als inspiratiebron. Én al die krachtige rolmodellen die in 2023 van zich gaan laten horen.

Deze spannende tijd, waarin er zoveel gebeurt in de wereld en niets meer vanzelfsprekend lijkt, vraagt om frisse inzichten en nieuwe powerrrrr. Durf jij jezelf te zijn én te laten zien? Ook als anderen daar van alles van vinden? De actrices gaan deze uitdaging al spelend, zingend en dansend volop aan. Pippi Powerrrrr laat je zo dicht mogelijk bij jezelf komen. Een actuele, avontuurlijke ode aan trouw zijn aan jezelf, in de geest van de wereldberoemde Pippi Langkous. Energiek theater voor jongens én meiden.

Kosten per leerling zijn €6,-.

Lees meer

De grote kracht van Pippi Powerrrrr zit hem in de energie en verbeeldingskracht van de individuele scènes, die het sterkst zijn als ze enige kwetsbaarheid toelaten.

Marijn Lems in NRC

De voorstelling is super leuk, ik wilde meteen meedansen. De meiden hebben mij laten zien dat je niet onzeker hoeft te zijn over wat jou anders maakt. De afwisseling tussen de verschillende momenten was heel mooi, het bleef boeien.

Reacties 8 tot 12 jarigen

Wil jij deze schoolvoorstelling met jouw klas bezoeken? Leuk! Dan mag je jouw aanvraag sturen naar Aniek Smits via a.smits@schouwburgvenray.nl. 

Trailer

Gerelateerde voorstellingen

Binnenkort
Prikkel met cultuureducatie
Di 11 apr. 20231 andere dataRadio WalvisPhilharmonie zuidnederland 6+EducatieTickets

Benieuwd naar het complete programma?

Iedereen is welkom, altijd! Daar passen we het programma op aan. Tot snel in ons theater bij jouw favorieten.

Tickets