Prikkel met cultuureducatie
Datum:
Di 18 okt. 202211:00 - 11:45

Koos & Moos

Schoolvoorstelling

4+
Educatie
Bolzaal
Tickets

Samen voor duurzaamheid en milieuvervuiling!

Koos is een echte Koala. Hij woonde in Australië, maar zijn boom werd omgezaagd, toen had hij geen huis meer. Hij mocht bij Moos komen wonen: zijn allerbeste mensenvriend. Sindsdien gaan ze samen op avontuur! Je kunt Koos en Moos al kennen van hun populaire YouTube-serie en het prentenboek van Koos de Koala.

In de schoolvoorstelling ‘Koos & Moos’ gaan de twee kamperen in het bos. Moos, die liever op Instagram en TikTok zit, valt van de ene verbazing in de andere. Als de twee vrienden een jonge boomspruit vinden die lijkt te groeien als ze er goed voor zorgen en het aandacht geven, hebben ze een missie: de kleine spruit laten groeien tot een mooie grote boom! Maar kan Moos zijn angst voor spinnen en regen opzij zetten voor de droom van zijn beste vriend?

Duurzaamheid, milieuvervuiling en de wens voor een groenere aarde zijn behoorlijke uitdagingen, zeker voor de allerkleinsten. Door spannende verhalen te vertellen en liedjes te zingen waarbij iedereen mag meedoen, leren Koos & Moos tijdens deze schoolvoorstelling op een speelse en positieve manier lief te zijn voor onze aarde.

Lees meer

Wil jij deze schoolvoorstelling met jouw klas bezoeken? Leuk! Dan mag je jouw aanvraag sturen naar Aniek Smits via a.smits@schouwburgvenray.nl. 

Trailer

Gerelateerde voorstellingen

Binnenkort
Prikkel met cultuureducatie
Di 11 apr. 20231 andere dataRadio WalvisPhilharmonie zuidnederland 6+EducatieTickets
Binnenkort
Prikkel met cultuureducatie
Ma 24 apr. 2023Pippi PowerrrSchoolvoorstelling 8+EducatieTickets

Benieuwd naar het complete programma?

Iedereen is welkom, altijd! Daar passen we het programma op aan. Tot snel in ons theater bij jouw favorieten.

Binnenkort