Datum:
Do 5 jan. 202320:00 - 22:30

Venrayse Ondernemers Prijzen 2023

Bewust Regionaal!

Uit de regio
Rabozaal
Tickets
Regulier
Rang 1
€ 72,50

Een avond voor ondernemend Venray

Op  5 januari 2023 worden de Venrayse Ondernemers Prijzen uitgereikt. Vier ‘bewust regionaal’ actieve ondernemers, zijn in september 2022 voorgedragen door ondernemers uit Venray. 

De genomineerden strijden om de felbegeerde Loek Nelissen Prijs en de Venray Bloeit Publieksprijs. De avond is het sluitstuk van een intensief traject met jurybezoeken en beoordelingen. 

Op 5 januari beginnen de ondernemers met een veelzeggende bedrijfsfilm van vier minuten. Dit geeft het publiek een goede indruk van de ondernemer en van zijn of haar bedrijf.

Na de eerste kennismaking via film, stellen de presentatoren vragen.

Enorm spannend is het moment van pitchen: gedurende één minuut vertellen wie je bent en wat je doet, zodat het publiek de ondernemer nog beter leert kennen.

Het laatste onderdeel is het tafelgesprek; het publiek hoort bijvoorbeeld met wie de ondernemers een dag zouden willen ruilen en wat hun visie is op bepaalde regionale onderwerpen. 
Ook is er aandacht voor ‘de starter van het jaar 2021’. Als ‘prijs’ mag deze ondernemer onder andere met de jury de genomineerde bedrijven bezoeken. ‘Een bijzonder leerzame en leuke ervaring’.

De jeugd heeft de toekomst: deze avond staan we stil bij jong talent. Vorig jaar stond Sten Nellen, leerling van het Raayland college, in de spotlight. Op zijn 14de bouwde hij een 3D printer van lego. De prijs voor jong talent is de Junior Award én een ‘golden ticket’ dat toegang biedt tot alle bedrijven aangesloten bij de Industriële Club.

De avond eindigt met een nieuwjaarsborrel waar ondernemend Venray elkaar treft en waar niet zelden de eerste plannen ontstaan voor 2023.

Bewust Regionaal!
Het thema is dit jaar ‘Bewust Regionaal’, denk hierbij aan bedrijven die streekgebonden ondernemen of in een specifieke regio acteren. 

Lees meer

Inclusief garderobe en horeca arrangement.

Gerelateerde voorstellingen

Wachtlijst
Zo 11 dec. 2022Koor HarmonyHarmony in between the Santas Vanaf € 15,00 Muziek,Uit de regioTickets
uitverkochtWo 14 dec. 2022Loedermoeders en Pauperpapa'sBIJ ONS voor elkaar Uit de regioTickets
Wo 28 dec. 2022Orkest Quintessence en Danshuis Venray-WellDe Notenkraker Vanaf € 17,50 Uit de regioTickets
Za 7 jan. 2023Het NieuwjaarsorkestNieuwjaarsgala XXL Vanaf € 22,50 Uit de regioTickets

Benieuwd naar het complete programma?

Iedereen is welkom, altijd! Daar passen we het programma op aan. Tot snel in ons theater bij jouw favorieten.

Tickets